Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 27

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 27

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 27

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Annette overleefde een vliegramp: ‘Dat ik mijn gordel niet had omgedaan, was mijn redding’

Wat een romantische vakantie met haar verloofde had moeten worden, werd voor Annette (58) een nachtmerrie: het vliegtuig stort neer in een Vietnamees oerwoud. Zij is de enige die de ramp overleeft, waarmee ze één van de circa vijftig ‘sole survivors’ ter wereld is. “Hij pakte mijn hand, ik de zijne. Het was ons laatste contact. Toen werd alles zwart.” Lees verder.

overlevende vliegramp

2. Opgebiecht: ‘Het klinkt misschien raar, maar ik ben zo blij dat mijn opa dood is’

Mare (31): “Het is het raarste wat ik ooit heb meegemaakt en ik voel me er superlullig over: toen mijn moeder me opbelde met het nieuws dat mijn opa – haar vader – was overleden, kon ik wel juichen van blijdschap. Erg toch? Ik vond het natuurlijk zielig voor mijn moeder, maar wat was ik blij van die eikel verlost te zijn!” Lees verder.

Opgebiecht verliefd zwager

3. Wesley Sneijder in nieuwe biografie: ‘Als Yolanthe er niet was, waren er feesten, vrouwen en drank’

Met de woorden ‘Ik heb het verknald’ was direct duidelijk dat Wesley Sneijder zichzelf verantwoordelijk acht voor zijn scheiding van Yolanthe Cabau. In zijn nieuwe biografie is de oud-voetballer wederom erg kritisch op zichzelf. en onthult hij meer over ‘hoe’ hij het dan precies verkloot heeft bij de moeder van zijn vierjarige zoontje. Lees verder.

wesley sneijder biografie

4. De jaloersmakende lokken worden langer en langer: Carice van Houten showt vol trots haar zoon

Sinds de zomer van 2016 mag Carice van Houten (43) zich de trotse moeder van zoontje Monte noemen. Op de zeldzame kiekjes die we van het jochie te zien krijgen, is altijd weer zijn jaloersmakende kapsel in beeld. En die manen worden alsmaar langer, zo blijkt uit een nieuwe foto. Lees verder.

Carice van Houten zoon foto lokken haar

5. Huishoudboekje van Janneke (34): ‘Geschilde aardappels kopen zou ik echt nooit doen. Zonde van het geld’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Janneke (34) om te laten zien waar ze het van doet. “Soms gingen vriendinnen niet mee op stap, omdat ze blut waren. Dat gebeurde mij echt nooit. Ik had altijd genoeg geld op m’n rekening.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Huishoudboekje geschilde aardappels

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash