Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 26

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Dinand Woesthoff over overlijden Guusje: ‘Ik kijk op een bepaalde manier uit naar de dood’

Dinand Woesthoff is al jaren gelukkig met zijn Lucy, maar verloor voor hij haar leerde kennen zijn grote liefde, actrice Guusje Nederhorst. In een mooi interview met radio-dj Ruud de Wild voor diens podcast 30 Minuten Rauw spreekt hij openhartig over haar overlijden in januari 2004. Lees verder.

dinand woesthoff guusje

2. Marije heeft al vijf weken een schilder over de vloer: ‘Inmiddels weet ik meer over hem dan over mijn collega’s’

“Ik zag zijn ogen die oplichtten toen hij na het wegtrekken van een boordplaat onder de erker, visgraathout vond. Iemand die zo’n passie heeft voor wat hij doet kan alleen maar goed zijn, zo redeneerde ik. Ook toen het zeker twee weken duurde voordat hij ook maar een stuk schuurpapier had opgepakt. Elke keer komt hij, om twee uur later weer te vertrekken. Het schuurpapier is op. De plamuur heeft de verkeerde kleur. Of hij moet naar de dokter vanwege een fistel (ja, echt waar). Als ik hem rond half tien een kopje thee aanbied, zegt hij steevast ‘Lekker’, loopt naar binnen, gaat zitten en praat aan één stuk door.” Lees verder.

marije veerman

3. Bakken kritiek voor André Hazes wegens nieuwe, heftige videoclip: ‘Niet verantwoord’

André Hazes (26) heeft samen met zijn nieuwe nummer ‘Een Doodgewone Man’ een bijbehorende en vooral bijzondere clip uitgebracht van maar liefst acht minuten. De heftige minifilm is naar eigen zeggen ‘een stukje levensverhaal’ van hem en Monique Westenberg (43) van de afgelopen tijd. Hierin is te zien dat de zanger geen gemakkelijke periode achter de rug heeft en flink geworsteld heeft met zichzelf. De video heeft een hoop stof doen opwaaien- niet alleen omdat de volkszanger het boetekleed aantrekt voor de manier waarop hij zijn geliefde voor een aantal maanden verliet voor Bridget Maasland (45), maar vooral wegens zijn suïcidale gedachten. Lees verder.

André Hazes kritiek videoclip doogewone man

4. Lucy Woesthoff over lastige start van relatie met Dinand: ‘Ik zou Guusje’s plek hebben ingepikt’

Al sinds 2004 zijn Lucy en Dinand Woesthoff onafscheidelijk. De twee stapten in 2009 in het huwelijksbootje, bekroonden hun relatie met meerdere kinderen en gaven elkaar tien jaar na hun trouwdatum zelf opnieuw het jawoord. Hoewel de twee al jaren hun geluk niet op kunnen, was de start van hun relatie een stuk minder gemakkelijk. Lees verder.

Lucy Woesthoff relatiee Dinand Guusje Nederhorst

5. Huishoudboekje van Noor (31): ‘Aan het begin van de maand stort ik mijn salaris op de spaarrekening’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Noor (31) om te laten zien waar ze het van doet. “Als we in een maand wat geld overhouden, gaat dat weer naar de spaarrekening. Inmiddels staat er een mooi bedrag op die rekening.” Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

huishoudboekje spaarrekening salaris

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash