Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 25

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 25

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 25

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Kijkers ‘Het Familiediner’ geven EO én moeder Suus (9) ervan langs: ‘Geen goed woord voor over’

In Het Familiediner doet Bert van Leeuwen (60) al jaren zijn stinkende best om ruzies op te lossen en gezinsleden met elkaar te herenigen. De negenjarige Suus schakelt in een van de nieuwste afleveringen de hulp van de presentator in, om haar moeder Daniëlle en tante Riet weer bij elkaar te krijgen. Dat loopt helaas anders af dan het kleine meisje hoopt, wat voor een hoop onbegrip zorgt bij kijkers. Lees verder.

Het Familiediner kijkers Suus kritiek

2. Samantha de Jong deelt herstel van verwondingen na auto-ongeluk (maar mist nog steeds een wenkbrauw)

Inmiddels is het bijna twee maanden geleden dat Samantha de Jong (30), beter bekend als Barbie, betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeluk. De realityster belandde in het ziekenhuis, maar bleek gelukkig al gauw buiten levensgevaar (én zwanger) te zijn. Toch was de blondine flink beschadigd, zo bleek uit een reeks foto’s van haar verwondingen die ze kort na het ongeval deelde. Met een nieuwe foto brengt ze het herstel van de wonden in beeld, maar nog altijd is ze behoorlijk gehavend. Lees verder.

Samantha de Jong Barbie geslacht baby bekend

3. Tony Jr. over breuk met Maan: ‘Binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen’

Nadat Tony Junior (30) en zangeres Maan de Steenwinkel (23) afgelopen december uit elkaar gingen, kreeg de dj veel berichten van vrouwen die met hem wilden daten. Dat stelde hem teleur, vertelt hij aan VIVALees verder.

tony junior vriendin

4. Opgebiecht: ‘Ik raakte zwanger, ondanks dat ik de pil slik’

Flore (29): “Ik ben nu vijf maanden zwanger en daar ben ik blij mee. Ik wil graag moeder worden, alleen was het nu nog niet het plan. Mijn zwangerschap kwam als een grote verrassing, omdat ik de pil slik. Dat kan dus gebeuren, al is de kans heel klein. Geen seconde heb ik getwijfeld of ik het kindje wilde houden, maar ik twijfel soms wel aan mijn relatie en onze toekomst. Het benauwt me allemaal zo.” Lees verder.

ongepland zwanger

5. Huishoudboekje van Susen (40): ‘Ik leer mijn zoon (14) totaal niet hoe hij met geld moet omgaan’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Susen (40) om te laten zien waar ze het van doet. “Misschien niet zo verantwoord, maar zo ben ik nu eenmaal.” Lees verder.

Huishoudboekje

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash