Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 20

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Nieuwe vriendin opende ogen Ruben Nicolai: ‘Dacht door scheiding dat ik niet goed was in relaties’

Presentator en cabaretier Ruben Nicolai (45) is blij én verliefd. Alles loopt lekker en is in balans. ‘Maar met een beetje geluk ben ik nu op de helft van het leven. Dus dat betekent ook dat ik nog lang niet uitgeleerd ben.’ Lees verder.

Ruben Nicolai vriendin

2. Rachel Hazes lijkt ruzie met dochter te bevestigen op Instagram: Roxeanne ontbreekt in belangrijke post

De band tussen Rachel Hazes (50) en haar kinderen is niet altijd even gemakkelijk geweest. Het contact met André (26) is inmiddels weer een tijdje hersteld, maar al sinds de zomer klinken er geruchten dat er onenigheid zou zijn tussen de moeder en haar dochter Roxeanne (27). Beiden houden de lippen stijf op elkaar, maar deze week leek Rachel de ‘familieruzie 2.0’ toch te bevestigen. Lees verder.

Rachel Hazes Instagram ruzie Roxeanne

3. Huishoudboekje van Marianne (48): ‘Leonie en ik zijn getrouwd maar houden onze financiën gescheiden’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Marianne (48) om te laten zien waar ze het van doet. Lees verder.

Huishoudboekje

4. Johnny de Mol wekenlang in lockdown met ex van vrouw: ‘Een quarantaine om nooit te vergeten’

Net als de rest van Nederland heeft ook Johnny de Mol (41) met zijn gezin wekenlang achter gesloten deuren gezeten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Maar omdat hij papa is in een samengesteld gezin, maakte dat de intelligente lockdown toch een tikje ingewikkelder dan in andere gevallen. Er werd dan ook een bijzondere beslissing gemaakt. Lees verder.

anouk van schie ex

5. Naomi van As deelt foto van ‘uniek moment’ met dochtertje Kae: ‘Zó herkenbaar!’

De dochter van Naomi van As (36) en Sven Kramer (34) is momenteel druk bezig met het ontdekken van de wereld. Het sportieve koppel moet de kleine Kae meestal dan ook goed in de gaten houden, maar gelukkig zijn er ook momenten waarop ze keurig stil kan zitten. Hiervan deelt de voormalig hockeyster een kiekje op Instagram, dat veel gevoelens van herkenning oproept bij haar volgers. Lees verder.

Naomi van As Flair

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Bart Honingh voor Flair