Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 17

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Moeder Wesley Sneijder woedend op Yolanthe én familie: ‘Werkelijk respectloos’

Yolanthe Cabau (35) heeft zich niet populair gemaakt bij haar ex-schoonmoeder. Sylvia Sneijder is woest op de presentatrice en haar familie, omdat ze haar 35-jarige zoon Wesley hebben buitengesloten. Lees verder.

Yolanthe

2. Fans verbazen zich over ‘picture perfect’ gezinsfoto Chantal Janzen: ‘Lukt mij nou nooit’

Chantal Janzen (41) biedt haar volgers regelmatig een inkijkje in haar privéleven door foto’s te delen van haar kroost. Dit keer heeft de presentatrice een extra speciaal kiekje gedeeld, met haar man én beide kinderen. En wat haar fans vooral bijzonder vinden, is dat iedereen er op z’n best op staat. Lees verder.

Chantal Janzen gezinsfoto

3. Ellie Lust (ínclusief ‘nieuwe look’) deelt zeldzame foto met geliefde

Ellie Lust (53) heeft op Instagram laten weten hoe het met haar gaat in tijden van de coronacrisis. Dat doet ze met een selfie met haar geliefde Boukje, waarop te zien is hoe de lokken van de voormalig Wie is de Mol?-deelnemer de afgelopen weken flink gegroeid zijn. Lees verder.

Ellie Lust vrouw

4. Kimberley Klaver barst in tranen uit op Instagram en slaat alarm: ‘Please, help’

Kimberley Klaver (34) heeft zich van haar kwetsbare kant laten zien op Instagram. In een nieuwe video is te zien hoe de actrice in tranen uitbarst. “Zonder die prik haalt hij zijn tweede verjaardag waarschijnlijk niet.” Lees verder.

Kimberley Klaver instagram tranen

5. Opgebiecht: ‘Ik ben bang dat ik paranormaal begaafd ben’

Merel (28): “Nooit eerder heb ik erover gesproken, omdat ik het zelf niet kan verklaren. Ik heb, denk ik, iets paranormaals of ik ben hooggevoelig of wat dan ook. Ik heb namelijk van die voorgevoelens die áltijd uitkomen. Ik vind dat verwarrend en beangstigend, want het is vaak niet leuk: ziekte, ongelukken… Het liefst zou ik het diep wegstoppen, maar dat lukt me niet.” Lees verder.

opgebiecht paranormaal begaafd

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Unsplash, BrunoPress, iStock, still