Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Angela Groothuizen contacteerde The Voice-kandidaten om te praten over ervaringen met grensoverschrijdend gedrag

Angela Groothuizen contacteerde The Voice-kandidaten om te praten over ervaringen met grensoverschrijdend gedrag

Angela Groothuizen contacteerde The Voice-kandidaten om te praten over ervaringen met grensoverschrijdend gedrag

Voormalig Voice-coach Angela Groothuizen (62) heeft contact opgenomen met oud-kandidaten uit haar team. Angela doet dit naar aanleiding van berichten over seksueel wangedrag tijdens het zangprogramma The Voice of Holland. De zangeres probeert al haar talenten te bereiken om met hun te praten over hun ervaringen. Ze zegt zelf nooit iets van het ongepaste gedrag gemerkt te hebben. 

Zelf niks gemerkt

Angela Groothuizen vertelt in de talkshow HLF8 dat ze zelf nooit iets gemerkt heeft van wanpraktijken die bij The Voice gebeurd zouden zijn. Zo zegt ze: “Het gekke is, als ik denk aan The Voice dan denk ik alleen maar: fantastisch en hele lange dagen. Ik vraag me af wanneer dit dan allemaal had moeten gebeuren. Maar het is dus wel gebeurd. Daarom wilde ik iedereen allemaal spreken.”

Reacties oud-deelnemers

“Het zijn er iets van 130, dus ik ben er nog niet. Maar in de meeste berichten die ik terug krijg, zeggen ze dat ze het allemaal heerlijk hebben gehad bij The Voice en dat het een spannend avontuur was”, vertelt Angela aan Johnny de Mol. “Het is nu ook wel goed om dat even te horen”, reageert Johnny op de uitspraak.

Lees ook
Suus Ruis: ‘Het schandaal rondom de Voice moet toch wel de grootste beerput zijn uit de geschiedenis van de Nederlandse showbizz’

Verslag van reacties

De zangeres vertelt dat ze tot nu toe nog geen “gekke dingen” van oud-kandidaten voorbij zag komen. Angela heeft van alle ontvangen berichten een verslag gemaakt wat naar RTL is gestuurd. “Daar moeten ze maar mee doen wat ze willen. Iedereen heeft goede herinneringen aan zijn deelname, dus dat is een enorme opluchting”, zegt Groothuizen.

Donderdagmiddag, tijdens de uitzending van het programma BOOS, zullen de beschuldigen van het seksuele wangedrag bij The Voice besproken worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress