Banaan meten Beeld Getty Images
Banaan metenBeeld Getty Images

Uit onderzoek blijkt écht: mannen die onzeker zijn over hun penis willen duurdere auto's

Er wordt wel eens gegrapt dat de auto van een man een verlengstuk van zijn penis is. Is het een feit of een fabel? Die vraag kunnen we nu eindelijk beantwoorden. Uit een nieuw Brits onderzoek blijkt dat er wel dégelijk een verband is tussen dure, snelle auto's en kleinere piemels.

Komt je date aanzetten in een snelle Ferrari of dikke BMW? Dan kan je zelf al een beetje invullen dat hij wellicht niet zo zeker is van zijn jongeheer.

‘Het gemiddelde formaat’

In het Verenigd Koninkrijk deden ze onderzoek naar een eventueel verband tussen sportauto's en het formaat van de piemel. En wat blijkt? Heb je als man veel interesse in snelle en dure sportauto's? Dan is de kans groot dat je een kleiner geslachtsdeel hebt of in ieder geval twijfelt over de grootte.

De onderzoekers probeerde er via een sluwe omweg achter te komen of er een verband is tussen het formaat van de jongeheer en de voorkeur voor auto’s van de mannen. Toen de deelnemers meededen aan dit onderzoek, wisten ze nog niet waar het over ging.

Tweehonderd mannen tussen de 18 en 74 jaar dachten mee te doen aan een geheugentest. Ze moesten tijdens het online shoppen informatie onthouden over producten die ze te zien kregen. Tijdens de test kreeg een aantal deelnemers onjuiste informatie te lezen over het ‘gemiddelde formaat’ van een piemel.

Compensatiegedrag

Een deel van de respondenten kreeg valse informatie over het ‘gemiddelde’ formaat van de penis. Een vals groter gemiddelde van 18 cm. De andere groep kreeg een kleiner gemiddelde voorgeschoteld: 10 cm. Doordat een deel van de respondenten wel op de hoogte is van het gemiddeld penisformaat, sloeg de twijfel bij een aantal mannen toe.

Er werd beide groepen toen gevraagd of ze verschillende soorten producten wel of niet zouden willen hebben. Tot slot werd er gevraagd naar sportauto's. Wat bleek: mannen die werden verteld dat de gemiddelde penislengte 18 cm is, hadden veel meer interesse in dure sportauto's vergeleken met de andere groep. Terwijl de groep die te horen kreeg dat de gemiddelde lengte 10 cm is, aanzienlijk minder drang voelde om dure auto's of andere producten aan te schaffen.

Kleine slag om de arm

Dit geldt overigens ook voor andere materiële zaken, bleek uit het onderzoek. Wanneer een man onzeker is over wat hij tussen zijn benen heeft hangen leidt dit dus eerder tot (algemeen) materieel compensatiegedrag.

Er moet echter wel bij genoemd worden dat dit onderzoek nog niet is bekeken door andere onderzoekers. Vaak controleren onderzoekers elkaar om te bekijken of de bevindingen daadwerkelijk kloppen. Dit is nog niet gebeurd. Een kleine slag om de arm dus. Of nou ja... het is maar wat je klein noemt natuurlijk ;-)

Bron: Metronieuws / Brits onderzoek

Renée KoopmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden