Nieuwe Flair Beeld Esmée Franken
Nieuwe FlairBeeld Esmée Franken

New, new, new: wat is er allemaal nieuw op Flair.nl?

Je had het waarschijnlijk al gezien: de website van Flair is he-le-maal vernieuwd. De website is in een nieuw jasje gestoken en heeft een volledig nieuwe look and feel. En we hebben heel veel toffe content toegevoegd. Niet getreurd, alle oude vertrouwde rubrieken zijn er gewoon nog!

Video’s, podcasts, nieuwe columnisten. Met in het hart: zelfontwikkeling zonder bullshit!

Fuck perfectie

Flair is helemaal vernieuwd. Met een compleet nieuwe smoel en een focus op zelfontwikkeling zonder bullshit heeft Flair gekozen voor een nieuw hart van het merk. Naadloos aansluitend bij de veranderende behoefte van de jonge vrouw die, zo blijkt uit de Flair-enquête, enorm worstelt met haar mentale gezondheid.

‘Daarom maken wij daar in Flair nu meer ruimte voor. Door goed te luisteren, maar vooral door de jonge vrouw een podium en stem te geven. Met praktische adviezen van rolmodellen en experts willen we empoweren. Flair wordt dé plek voor de jonge vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Vrouwen die sterk én kwetsbaar durven zijn. Weten wat ze willen, maar soms ook niet. Dus fuck perfectie, vier het leven en jezelf’, aldus hoofdredacteur Marije Veerman.

Wat kun je allemaal verwachten op Flair.nl?

  • Je begint de week goed met een wekelijkse peptalk vol empowerment van videocolumnist Soundos El Ahmadi.
  • Wekelijks is er het ongezouten advies van influencer Lotte van Eijk in het videoformat Lieve Lotte.
  • Zangeres Shary-An Nivillac sluit de maand af met een speciaal voor Flair geschreven song vol zelfspot.
  • Ook kan je elke week genieten van de genadeloos eerlijke columns van Gwen van Poorten, Lale Gül en Yuki Kempees.
  • Haasten en havermelk. Elke week voert Marleen in Haasten & Havermelk een open en eerlijk gesprek met een vrouw die een bijzonder verhaal heeft. Van depressies tot je passie vinden en van omgaan met paniekaanvallen tot seksuele vrijheid.
  • Ook is er meer aandacht voor maatschappelijke topics. Zowel in het blad als online, ook met de Flair-podcast ‘Unpopular Opinion’ waar zonder oordeel goede discussies worden gevoerd over onderwerpen als vliegschaamte, juicekanalen en dickpics (‘ik wil ze wel’). Want: jouw leven, jouw keuzes!

Gouwe ouwe

Ook geniet je elke week weer van onze ‘gouwe ouwe’ rubrieken. Dagelijks lees je nieuwe verhalen, van Opgebiecht en Mannengeheimen tot Bedgeheimen en heel veel Real Life verhalen. Dat wordt smullen!

Merel DuitEsmée Franken

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden