Inloggen Flair Beeld Getty Images/Westend61
Inloggen FlairBeeld Getty Images/Westend61

Inloggen op Flair.nl: dit is waarom we het van je vragen (en zo doe je het!)

Misschien ben je het al tegengekomen tijdens je dagelijkse scrollrondje op onze website: inloggen op Flair.nl. We zullen je steeds vaker vragen om een account aan te maken en gratis in te loggen. Waarom? Dat leggen we je graag uit.

Op Flair.nl lees je elke dag de laatste entertainment nieuwtjes, de meest ontroerende persoonlijke verhalen van Flair-lezeressen, mannengeheimen, opgebiechts, erotische verhalen en actuele columns van onze columnisten. Om dit te kunnen blijven aanbieden en Flair.nl voor iedereen een toegankelijk platform te laten blijven, is inloggen nodig.

Waarom inloggen op Flair.nl?

Als redactie willen we graag investeren in de allerbeste content en onze website blijven verbeteren. Via advertentie-inkomsten genereren we geld waarmee we onze redacteuren, vormgevers en iedereen die meewerkt om van Flair.nl een succes te maken betalen. De content die jij namelijk gratis kunt lezen, is natuurlijk niet gratis te maken.

Advertenties

Wanneer je een account aanmaakt en inlogt op Flair.nl, kunnen wij onze advertenties voor een betere prijs verkopen. Adverteerders zijn namelijk bereid om meer te betalen voor advertenties die we gericht kunnen laten zien.

We stemmen de advertenties dus af op jouw interesses. Daarmee krijg jij geen advertenties te zien die niet relevant zijn en zijn onze adverteerders weer blij met tevreden lezers.

Privacyvoorwaarden

Dit betekent trouwens niet dat we jouw gegevens delen of verkopen aan bedrijven. We zorgen er met de adverteerders voor dat je alleen advertenties te zijn krijgt waar je echt wat aan hebt. Fan van huishoudhacks? Dan past een advertentie over een nieuw schoonmaakmiddel wellicht bij jou. Lees je graag onze real life verhalen? Dan is een advertentie over een online boekenwinkel juist geschikter. Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We zullen de privacyvoorwaarden waarborgen en deze niet delen met derden.

De voordelen van inloggen

Als je niet inlogt, kun je onze gewone content gewoon blijven lezen. Log je wel in, dan geniet je van een paar voordelen.

Premium content

Log je gratis in, dan heb je toegang tot premium content. Zoals columns, real life verhalen, weekhoroscopen, winacties, erotische verhalen en reportages. Dit zijn artikelen waar we extra liefde in hebben gestopt. Als je inlogt op Flair.nl, mis je dus nooit meer iets van ons.

Je krijgt relevante advertenties te zien waar je wél op zit te wachten. Geen onnodige reclame op je scherm dus.

Een gratis account aanmaken in 1 minuut

Kriebelt het om een account aan te maken? Dit kun je heel gemakkelijk als volgt doen. Het kost je maar een minuutje.

  1. Ga naar de homepage. Scroll naar boven en klik op de groene balk op ‘Login’ of klik op het poppetje rechtsbovenin ‘Service’ en kies voor ‘Inloggen’
  2. Vul je e-mailadres in. Klik op ‘Ga verder’
  3. Kies een wachtwoord en klik op ‘Maak je account aan’
  4. Per mail ontvang je een code die je in het volgende scherm kan invoeren
  5. Je account is aangemaakt!

Als dit is gelukt, ben je ingelogd en kun je meteen al onze artikelen gratis lezen. Heb je al een account bij een ander tijdschrift of een krant van DPG Media? Dan kun je met dat account ook inloggen bij Flair.nl.

Zo log je in én uit

Moet je opnieuw inloggen? Dat doe je zo.

  1. Ga naar de homepage. Scroll naar boven en klik op de groene balk op ‘Login’ of klik op het poppetje rechtsbovenin ‘Service’ en kies voor ‘Inloggen’
  2. Kies voor inloggen
  3. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Ga verder’
  4. Kies een wachtwoord en klik op ‘Log in
  5. Je bent nu ingelogd

Wil je uitloggen? Dat doe je in twee simpele stappen.

Ga naar de homepage. Scroll naar boven en klik rechtsboven in op de knip ‘Service’ en kies voor ‘uitloggen’. Je wordt automatisch uitgelogd.

Redactie FlairGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden