Nieuw jasje

FLAIR, je favoriete magazine is VERNIEUWD

null Beeld fotografie Esmée Franken | styling Ashley Veraart | haar & make-up Resy Ramaekers voor Kevin Murphy en Trinny London @ Joyce Walian Agency | assistent-styling Willeke Elisabeth | assistent-fotografie Sydney Jolink
Beeld fotografie Esmée Franken | styling Ashley Veraart | haar & make-up Resy Ramaekers voor Kevin Murphy en Trinny London @ Joyce Walian Agency | assistent-styling Willeke Elisabeth | assistent-fotografie Sydney Jolink

Vandaag zit-ie in je brievenbus of shinet-ie je tegemoet vanaf je deurmat: de nieuwe Flair.

Ben je geen abonnee, dan kun je de Flair met zijn nieuwe, kleurrijke jasje vanaf morgen in de schappen vinden. En hij valt wel op, al zeggen we het zelf.

Zelfontwikkeling, zonder bullshit

Maar niet alleen het jasje van Flair is veranderd, ook aan de binnenkant is de afgelopen maanden hard gewerkt. Zo heeft elke editie vanaf nu in het hart van blad de focus liggen op zelfontwikkeling. Zonder bullshit, uiteraard, zoals je van ons gewend bent.

Voor zelfontplooiing als terugkerend thema is gekozen omdat, zo blijkt uit een Flair-enquête, de jonge vrouw als nooit tevoren worstelt met haar mentale gezondheid. De constante druk vanuit de maatschappij wordt door 68% van de vrouwen gevoeld. Depressieve gevoelens, paniekaanvallen, burn-out klachten: maar liefst 76% van de vrouwen geeft aan dat dit mental issues zijn waar ze tegenaan loopt.

Vier het leven én jezelf

Hoofdredacteur van Flair, Marije Veerman, was geschokt door de cijfers uit het onderzoek. ‘Daarom maken wij daar in Flair nu meer ruimte voor. Door goed te luisteren, maar vooral door de jonge vrouw een podium en stem te geven. Met praktische adviezen van rolmodellen en experts willen we empoweren. Flair wordt dé plek voor de jonge vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Vrouwen die sterk én kwetsbaar durven zijn. Weten wat ze willen, maar soms ook niet. Dus fuck perfectie, vier het leven en jezelf.’

Elke week is er dus extra veel aandacht voor zelfontwikkeling. Met thema’s als zelfbeeld, (solo)seks en financiën, met inzichten van deskundigen als psycholoog Steven Vreden, financieel influencer Renée Lamboo (PorteRenée), psycholoog en TEDx-spreker Thijs Launspach en de Sekszusjes.

Blijvertjes

Nieuwe columnisten zijn aangetrokken, waaronder Gwen van Poorten, Lale Gül en Yuki Kempees. Ook is er meer aandacht voor maatschappelijke topics. Maar niet álles verandert, want onze populaire rubrieken zoals Bedgeheimen, Opgebiecht en Bij de relatietherapeut blijven natuurlijk. En ook van onze veelgelezen real-life verhalen, mooie interviews en persoonlijke verhalen kun je nog altijd genieten.

Enjoy de nieuwe Flair en laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief of wekelijkse nieuwsbrief.

Redactie Flairfotografie Esmée Franken | styling Ashley Veraart | haar & make-up Resy Ramaekers voor Kevin Murphy en Trinny London @ Joyce Walian Agency | assistent-styling Willeke Elisabeth | assistent-fotografie Sydney Jolink

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden