Flair is vernieuwd: het draait allemaal om jou!

flair is vernieuwd Beeld getty images
flair is vernieuwdBeeld getty images

Het is je vast niet ontgaan: Flair is vernieuwd. Zowel het wekelijkse blad als de website als de social kanalen hebben een flinke metamorfose ondergaan. Een nieuw hip en kleurrijk jasje is aangetrokken, maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om de buitenkant. Het innerlijk is óók belangrijk.

Ook inhoudelijk sluit Flair nog meer aan bij de jonge vrouw van nu. Met nieuwe rubrieken, nieuwe columnisten en een focus op zelfontwikkeling en selfcare.

Under pressure

Want uit onderzoek van Flair onder ruim 2.600 jonge vrouwen blijkt dat deze groep enorm worstelt met haar mentale gezondheid. 68% van de vrouwen geeft aan de druk van de maatschappij niet aan te kunnen, waarvan de helft aangeeft die druk zichzelf op te leggen. Maar liefst 76% kampt met depressieve gevoelens, paniekaanvallen of burn-outklachten.

Fuck perfectie

‘Schokkende cijfers’, vindt hoofdredacteur Marije Veerman. ‘Daarom maken wij daar in Flair meer ruimte voor. Door goed te luisteren, maar vooral door de jonge vrouw een podium en stem te geven. Met praktische adviezen van rolmodellen en experts willen we empoweren. Flair wordt dé plek voor de jonge vrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Vrouwen die sterk én kwetsbaar durven zijn. Weten wat ze willen, maar soms ook niet. Dus fuck perfectie, vier het leven en jezelf.’

Elke week is er dus extra veel aandacht voor zelfontwikkeling. Met thema’s als zelfbeeld, (solo)seks en financiën, met inzichten van deskundigen als psycholoog Steven Vreden, financieel influencer Renée Lamboo (PorteRenée), psycholoog en TEDx spreker Thijs Launspach en de Sekszusjes. Daarnaast kun je met zelfkennistesten en opdrachten aan de slag voor een portie zelfreflectie.

Peptalks en podcasts

Maar er is meer: eerlijke columns van Gwen van Poorten, Lale Gül en Yuki Kempees, nieuwe rubrieken en meer aandacht voor maatschappelijke topics. Niet alleen in blad en online, maar met de Flair-podcast ‘Unpopular Opinion’ waar zonder oordeel goede discussies worden gevoerd over onderwerpen als vliegschaamte, juicekanalen en dickpics (‘ik wil ze wel’). Ook hebben we meerdere video formats ontwikkeld. Zo trappen we maandag online af met een peptalk vol empowerment van Soundos en geeft influencer Lotte van Eijk in ‘Lieve Lotte’ op haar eigen hilarische wijze advies naar aanleiding van vragen van bezoekers en zangeres Shary-An sluit elke maand af met een speciaal voor Flair geschreven song vol zelfspot. Dit alles onder het motto: jouw leven, jouw keuzes.

Niet álles verandert...

Zoals je van ons gewend bent, brengen we natuurlijk ook nog steeds heftige real life-verhalen, seksverhalen, mooie interviews en een flinke bak inspiratie.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief of wekelijkse nieuwsbrief.

Redactie Flairgetty images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden