Emma Wortelboer Beeld Brunopress
Emma WortelboerBeeld Brunopress

Emma Wortelboer maakt een oorbel van haar spiraaltje?!

De pil, condooms, een spiraaltje: het zijn allemaal vormen van anticonceptie. De één komt het dagelijks tegen, de ander kiest voor een optie waarbij je er op lange termijn niet naar om hoeft te kijken. Emma Wortelboer besluit om er juist wél naar te kijken: zij maakt van haar oude spiraal een oorbel.

We kennen Emma van Spuiten en Slikken, onder andere van Emma's Peepshow. Ze kent geen schaamte, is een progressieve meid en weet dat de juiste moves veel reacties kunnen opleveren. De presentatrice kaart dan ook graag lastige onderwerpen aan om taboes te doorbreken.

Spiraaltje als oorbel

“Hij komt uit mijn baarmoeder“, dat is wat Emma vertelt aan de festivalbezoekers van Milkshake Festival. Voor Spuiten en Slikken interviewde de presentatrice de feestbeesten op het festivalterrein en hun reacties op haar gloednieuwe oorbel zijn geniaal.

De tekst gaat verder onder de TikTok.

Heerlijke reacties

“Je moet gewoon vragen of je 'm mee mag nemen”, zegt Emma tegen een aantal meiden in de video die nieuwsgierig vragen of zij óók zo'n spiraaloorbel kunnen krijgen. Soortgelijke reacties kan je zien in de comments: “Ik wil dit als die eruit mag”, reageert iemand. “Deze meid. Breekt lekker de taboes. I love it”, schrijft een ander.

Niet iedereen kan de progressieve, ietwat gekke acties van Emma waarderen. “Die is gek”, schrijft een gebruiker op TikTok. Een ander deelt dat hij ‘niet begrijpt wat er gebeurd’.

Bron Girlscene

Lisa CostersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden