Astrid en Harmjan  Beeld Rtlboulevard
Astrid en HarmjanBeeld Rtlboulevard

B&B-lovers Astrid en Harmjan delen déze details van hun bruiloft

Goed nieuws voor alle fans: Astrid en Harmjan hebben ein-de-lijk een aantal details losgelaten over de planning van hun bruiloft. Het gaat hartstikke goed met het koppel: Harmjan heeft Astrid opgeslagen als ‘Droomvrouw’ in zijn telefoon. How romantic.

It's wedding season, people.

Wedding details

Een witte bruidsjurk en een strak pakkie mag je alvast wegdenken, want Astrid en Harmjan besluiten iets te dragen wat voor hun écht betekenis heeft: klederdracht, om hun B&B in Oostenrijk te eren! Ze zijn van plan om De Dag in een Dirndl en Lederhosen te verschijnen.

“Het wordt in klederdracht, het wordt hier in de buurt en het wordt dit najaar,” verklappen ze. We zijn benieuwd!

De tekst gaat verder onder de video.

Background story Astrid & Harmjan

Astrid en Harmjan waren een van de succesvolste koppels van B&B vol liefde. Niemand had het verwacht na de grote ruzie waarbij Harmjan over de grenzen van Astrid ging. Toch vonden de twee elkaar en een tijdje terug vertrok Harmjan zelfs voorgoed naar Oostenrijk.

Het is dan misschien wel eind goed, al goed voor de smoorverliefde Astrid en Harmjan, maar dat betekent niet dat ze alleen maar met een positief gevoel terugkijken op hun B&B vol liefde-avontuur. Astrid kwam bij kijkers enorm gespannen over en dat was ze ook, vertelt ze nu.

Natasja niet blij in ‘B&B Vol Liefde’:

‘Nog nooit meegemaakt...’

“Wekenlang voelde ik me gestrest en liep ik op eieren.” De filmploeg ‘triggerde’ haar continu, zegt ze in De Telegraaf. “Ze wisten exact hoe ze mij uit mijn comfortzone moesten krijgen. Juist op die momenten zonderde ik me af en kregen de kijkers het beeld voorgeschoteld dat ik me met mijn kinderen Olivier en Noah ging opsluiten.”

Bron: Linda

Halima TamimiRtlboulevard

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden