Deze totaal onredelijke dingen zeiden jullie tegen je partner tijdens de zwangerschap Beeld
Deze totaal onredelijke dingen zeiden jullie tegen je partner tijdens de zwangerschap

Deze totaal onredelijke dingen zeiden jullie tegen je partner tijdens de zwangerschap

Als vrouw kun je tijdens je zwangerschap nogal ongefilterd en scherp uit de hoek komen. Een reactie die voor jou volkomen logisch is (duh!), maar voor je partner vaak als een totale verrassing komt. Al kan je er natuurlijk niets aan doen: bedankt hormonen! Gelukkig kunnen jullie er achteraf vast hartelijk om lachen. Toch?

door: Ouders van Nu

Kristel: “Tijdens mijn zwangerschap heb ik mijn vriend vriendelijk verzocht om voortaan op zijn werk te poepen. Ik was bloedserieus.’

Patricia: “Ik heb mijn vriend vaak zat ’s avonds laat op pad gestuurd om bij de avondwinkel kaas en 7-up te halen. Hij wilde nooit, maar deed het toch om zo een chagrijnig en huilend hormonenmonster te voorkomen.”

Jacintha: “Ik weet nog dat hij bij mij moest blijven tijdens een wee, maar tegelijkertijd stonk hij zo erg naar ranja dat hij had gedronken, dat ik hem weer wegstuurde. En weer terughaalde. En weer wegstuurde. En weer terughaalde…”

Stefanie: “Ik heb mijn partner een keer op het balkon gezet omdat ik zijn eten niet kon luchten.”

Marina: “Telkens als ik moest overgeven kreeg mijn man er verschrikkelijk van langs dat het allemaal zijn schuld was, want hij hoefde alleen maar een pleziertje te beleven.”

Clarissa: “Mijn vriend wilde macaroni maken. Ik beschuldigde hem ervan te denken dat ik incompetent was om het zelf te maken, gooide een vork naar hem en ging naar boven om te huilen.”

Sam: “Toen ik in verwachting was van de oudste, had ik trek in een banaan. Ik liep naar de keuken om er een te pakken, maar mijn vriend had vlak daarvoor de laatste opgegeten. Tranen met tuiten! Mijn vriend begreep niet wat hij had misdaan. En daarna moest ik nog harder huilen omdat ik huilde over een banaan.”

Annemijn: “Mijn partner en ik stonden in de rij van de McDrive, want man wat had ik zin in een McFlurry. Die McFlurry liet eindeloos op zich wachten en toen ik de ijsbeker in mijn handen kreeg waren ze de karamel vergeten! Furieus was ik, want mijn man wilde niet nog een keer in de rij gaan staan. Nou, dat heeft ie geweten!”

Meer lezen over ouderschap? Volg de ontwikkeling van je zwangerschap of kind met onze wekelijkse updates in je mailbox. Schrijf je nu in op www.oudersvannu.nl/groeikalender

Bron: Ouders van Nu

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden