Tjitske Reidinga Beeld Brunopress
Tjitske ReidingaBeeld Brunopress

Mooi initiatief: Tjitske Reidinga helpt mensen voor wie Moederdag moeilijk is

Moederdag kan een confronterende dag zijn. Zeker voor mensen die een moeder zijn verloren, mensen voor wie het moederschap gecompliceerd is of voor mensen die ongewenst kinderloos zijn. Tjitske Reidinga wil deze mensen helpen.

Op 15 mei, de dag na Moederdag, staat Tjitske voor deze mensen klaar met een bos bloemen.

Moederdag Tjitske Reidinga

Moederdag is een dag die voor velen synoniem staat voor ontbijt op bed, zelfgemaakte creaties en bloemen. Maar het is voor sommige mensen ook een confronterende dag. Denk aan moeders die een kind hebben verloren, kinderen die geen moeder meer hebben of vrouwen die het niet lukt om zwanger te worden.

Initiatiefneemster Tjitske Reidinga wil deze mensen een hart onder de riem steken. Op het Amstelveld in Amsterdam heeft ze een bloemenzee gemaakt, en iedereen die wat troost kan gebruiken mag hier gratis een boeket komen samenstellen.

Wil je geen moederdagreclames zien?

Zó zet je (tijdelijk) advertenties uit

Tjitske is niet alleen bekend als actrice, maar staat ook bekend om haar prachtige bloemeninstallaties en -creaties. “Sinds twee jaar ben ik werkzaam op de bloemenmarkt op het Amstelveld in Amsterdam. Door mijn werk zie ik wat voor verschil bloemen kunnen maken. Hierdoor heb ik het idee gekregen om een zee van bloemen op het Amstelveld in Amsterdam te creëren. Hier kunnen mensen zelf gratis boeketten samenstellen. En misschien is er ook ruimte om een praatje met elkaar te maken.”

Om ervoor te zorgen dat er die dag genoeg bloemen zijn, zocht de actrice samenwerking met Bloemenbureau Holland. Iedereens is welkom om maandag 15 mei langs te komen op het Amstelveld, waar Tjitske een boeket voor je kan samenstellen.

Bron: Bloemenbureau Holland

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden