Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zoveel kost de iconische tutu van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and The City’

Zoveel kost de iconische tutu van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and The City’

Zoveel kost de iconische tutu van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and The City’

Iedereen die wel eens een aflevering gezien heeft van de populaire serie Sex and The City kan zich de intro vast wel voor de geest halen: Carrie Bradshaw loopt over straat in New York gekleed in een witte tutu. Het leven is awesome totdat ze helemaal nat gespetterd wordt door een bus die voorbij komt rijden. Een bus waar een foto van haar op staat afgebeeld met de tekst Carrie Bradshaw knows good sex!

via GIPHY

Heb jij je ook altijd afgevraagd hoeveel die outfit kostte? Wij hebben het antwoord! En hoewel de kast van Carrie vol hing met dure merken is deze tutu verrassend betaalbaar. Hij heeft de producers van de show namelijk maar $5 gekost! Wat een koopje! Sarah Jessica Parker die de rol van Carrie speelde in de show was direct verliefd op het rokje, maar de producers waren minder enthousiast. Gelukkig hebben ze uiteindelijk toch besloten om de tutu te gebruiken voor de intro, want wij kunnen ons Carrie Bradshaw niet voorstellen zonder dit iconische rokje!

Wil je zelf zo’n tutu hebben? Patricia Field, die als styliste werkte voor de show, verkoopt replica’s van de rok in haar winkel in New York. Het prijskaartje dat er daar aan hangt is echter wel iets hoger. Je koopt de ‘Carrie Bradshaw’-rok voor $140, dat is dus 28x zo duur als het originele rokje. Is dat iets te duur voor jou? Gelukkig zijn er ook heel veel leuke tutu’s te vinden die minder duur zijn!

Lees ook:

Ontmoet Carrie Dragshaw, de mannelijke maar minstens even flawless versie van de SATC-ster

YAY! Er komt dan toch een derde ‘Sex and the City’- film

ZIEN: Deze nieuwe serie is een mix van Gossip Girl en Pretty Little Liars

Bron: beaumonde.nl