Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo stijl je de koffietafel

Zo stijl je de koffietafel

Zo stijl je de koffietafel

Een koffietafel: niet te missen in je interieur en vaak een centraal punt in je woonkamer. Hieronder een aantal tips om van jouw koffietafel een ware tentoonstelling te maken. Want een koffietafel is niet alleen praktisch, hij kan ook hartstikke stijlvol zijn!

Koffietafel versieren

  • Ga allereerst op zoek naar een mooi dienblad. Dit is vaak de basis voor de decoratie van je koffietafel. Ga voor een mooie houten of metalen, afhankelijk van je smaak en de rest van je interieur.
  • (Geur)kaarsen en bloemen zijn de beste accessoires voor op je koffietafel. Ze zorgen voor een rustige sfeer en geven kleur (en geur!) aan je interieur. Zoek naar een goede balans tussen de grootte van de kaarsen en de soorten bloemen.
  • Heb je nog (on)gelezen tijdschriften rondslingeren in huis? Stapelen, die handel! Een stapeltje tijdschriften ziet er niet alleen netjes en opgeruimd uit, maar is ook heel stylish. Ook boeken doen het hier goed. Zorg ervoor dat je de grootste boeken of tijdschriften onderaan plaatst, zodat je een steady stapeltje hebt. De tijdschriften doen het, net als het dienblad,  goed als ondergrond voor bloemen of kaarsen.
  • Losse pennen, paperclips en opladers die je steeds maar weer kwijtraakt? Gebruik sfeervolle bakjes om al deze kleine spullen in op te ruimen. Dit werkt natuurlijk ook voor de afstandsbediening. Het ziet er netter uit én je weet voortaan je spullen altijd terug te vinden. Win-win!
  • Zorg ervoor dat je één stijl aanhoudt, liefst passend in de rest van je interieur. Denk aan eenzelfde kleurgebruik en dezelfde soorten materiaal. Bloemenvaasjes en kaarsen in dezelfde kleuren zorgen al snel voor een passend geheel.
  • Naast al deze mooie accessoires is het belangrijk dat je genoeg ruimte overhoudt om bijvoorbeeld je glas neer te kunnen zetten. Daarnaast is het overzichtelijker en oogt het netter als niet heel je tafel gevuld is.

Heb jij nog tips? Laat het ons weten!

Lees ook: