Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zo maak je de slaapkamer chic!

Zo maak je de slaapkamer chic!

Zo maak je de slaapkamer chic!

Omdat jij (en je gezin) vaak de enige bent die de slaapkamer ziet, is het er meestal een rommeltje van jewelste. Je-weet-wel, kleding op de grond, het bed onopgemaakt… Hoog tijd om de slaapkamer aan te pakken, en van de ruimte een chique kamer te maken. Flair geeft tips! 

Een chique slaapkamer

  • Stem de kleuren op elkaar af. Een kamer die qua kleur goed in elkaar zit, kalmeert de zintuigen. Kies dus voor rustige kleuren, om de ogen rust te geven. Focus je hierbij op het beddengoed en het nachtkastje. Kies voor neutrale kleuren, die bij elkaar matchen. Denk aan het dienblad, met daarop een kaarsje of een lampje, een wekker of een mooie vaas.
  • Shop een mooie kamer- bad of ochtendjas. Zo eentje van zijde, om lekker in te loungen bijvoorbeeld. Drapeer deze over een kledinghanger en hang ’m op in de slaapkamer, net als in een hotel. Voor een luxe uitstraling.
  • Kies voor warm licht. Denk bijvoorbeeld aan kerstlichtjes die sfeer brengen in de slaapkamer, om te wikkelen om een houten ladder (zoals hier). Of twee kleine lampjes, eentje aan elke kant van het bed. Très chic.
  • Wil je de slaapkamer nóg warmer of gezelliger maken? Leg een mooi vloerkleed voor het bed. Extra lekker voor de voetjes, wanneer je ’s winters het bed uitstapt.
  • Haal groen in de slaapkamer met een mooie plant. Wat dacht je van een cactus of een aloë vera? Of prachtige bloemen op het nachtkastje of dressoir.

Lees ook: