Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: Dit waren de meest opvallende outfits op de Olympische openingsceremonie

Zien: Dit waren de meest opvallende outfits op de Olympische openingsceremonie

Zien: Dit waren de meest opvallende outfits op de Olympische openingsceremonie

Deze nacht zijn de Olympische Spelen 2016 officieel van start gegaan. Tijdens de openingsceremonie wandelden 209 teams het stadion binnen met telkens de vlaggendrager op kop. Drie uur lang werd er gedanst en feest gevierd. Wij verzamelden alvast de meest opvallende outfits voor jullie.

Jamaica koos niet enkel voor een outfit in de nationale kleuren, ook de haren van enkele atleten werden voor de gelegenheid geel en groen geverfd. Nu maar hopen dat het er later ook weer uit gaat.

Toen we de Olympische atleten van Barbados het stadion zagen binnenwandelen, werden we meteen terug gekatapulteerd naar de jaren ’70. De combinatie van gele kostuumvesten en blauwe broeken bracht een seventies vibe aan de openingsceremonie.

Voor wie nog twijfelt… Dit zijn inderdaad de Canadese deelnemers.

De Cookeilanden (15 eilanden in het zuidelijke deel van de Grote Oceaan in vrije associatie met Nieuw-Zeeland) blijken grote fans van de populaire Snapchat-filter. Het meisje vooraan lijkt ook nog even enkele Pokémons te vangen.

De atleten van Nieuw-Zeeland kozen voor volledig zwarte outfits. Het team werd geleid door 2 vlaggendragers met capes uit dierenvacht. Het duurde dan ook niet lang voor de Game Of Thrones-vergelijkingen op Twitter verschenen.

nieuwzeeland

Maar de trofee van meest opvallende atleet in de openingsceremonie gaat naar: Pita Taufatofua. De vlaggendrager van Tonga (een land en eilandengroep in Polynesië) deed menig vrouwenharten sneller slaan. De Taekwando-kampioen liep in bloot bovenlijf en ingesmeerd met liters olie aan het hoofd van het team. Twitter kwam alvast met hilarische reacties op zijn verschijning.

tonga2 tonga3

tonga3

Lees ook: