Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: de lip looks van deze make-up artist zijn ware kunstwerkjes!

Zien: de lip looks van deze make-up artist zijn ware kunstwerkjes!

Zien: de lip looks van deze make-up artist zijn ware kunstwerkjes!

Make-uppen is topsport. Probeer maar eens twee identieke winged eyeliners aan te brengen, of jezelf van een perfecte manicure te voorzien zonder te morsen. Voor make-up artist Vlada Haggerty is dit echter dagelijkse kost. Op Instagram laat de Amerikaanse make-up goeroe zien dat beauty een echt kunstvorm is.

Afdruipende lipgloss
Haar account heeft al ontzettend veel volgers – de teller staat op 356K – en wij begrijpen wel waarom. Want de liplooks die Vlada creëert zijn niet zomaar een beetje lipstick, maar ware kunstwerkjes op te zien. Haar signature look is een afdruipende lipgloss op de lippen van de modellen, maar ze heeft veel meer in haar mars.

Minnie Mouse
De make-up artist, die werkt vanuit Noord-Hollywood, deelt op Instagram foto’s van al haar andere creaties. Ze noemt haar werk lip art, en dat is wat ons betreft de enige benaming die een beetje recht doet aan deze briljante make-up. Zo komt er een polkadot lip voorbij, een compleet gouden lip, een mond vol steentjes, en een lip die is omgetoverd tot een bloemenweide. Maar onze all time fave, is zonder twijfel de Minnie Mouse lip. Too cute!

Bekijk hieronder een aantal van haar laatste creaties. Wij zijn fan, jullie ook?

Bron: Glamour, Instagram.

Lees ook: