Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > ZIEN: Kylie Minogue lanceert eerste brillencollectie met Specsavers

ZIEN: Kylie Minogue lanceert eerste brillencollectie met Specsavers

ZIEN: Kylie Minogue lanceert eerste brillencollectie met Specsavers

Kylie Minogue staat bekend als een steengoede zangeres en haar liedje ‘Can’t Get You Out Of My Head’ krijgen we ook letterlijk niet uit ons hoofd. De 48-jarige Australische zou echter naast zingen en acteren nog een andere passie hebben, namelijk brillen ontwerpen. Kylie brengt begin maart haar eerste eigen brillencollectie op de markt en de ontwerpen zien er alvast fantastisch uit!

De collectie bevat 18 monturen en 4 zonnebrillen, die vanaf begin maart 2017 in de winkels van Specsavers ligt. Kylie Minogue beschrijft de collectie als een mix van moderne klassiekers, subtiele bling en hedendaagse vintage. “Het was een geweldige ervaring om de monturen te ontwerpen,” zegt de zangeres. “Ik heb me laten inspireren door moderne klassiekers, populaire vormen en stijlen die veel mensen goed staan. Daar heb ik vervolgens mijn eigen, persoonlijke draai aan gegeven.”

Karakter

De collectie weerspiegelt de kenmerkende chique maar niet overdadige glamourvolle uitstraling van de zangeres zelf. Het is belangrijk om met behulp van je brilkeuze, je karakter te laten zien. Zelf verander ik mijn look regelmatig, het mixen van verschillende stijlen past goed bij mij. Vaak wil je een functionele uitstraling voor overdag combineren met wat meer glamour voor ‘s avonds. Ook dat heb ik verwerkt in de collectie, iets wat ik ‘subtiele bling’ noem!”

Met haar lengte van 1m51 is Kylie Minogue eerder aan de kleine kant en dat bezorgt haar soms problemen bij het uitzoeken van de perfecte bril. Dit wilde ze dan ook zeker vermijden bij haar eigen collectie. “Op mijn verzoek hebben we ook een aantal kleinere monturen opgenomen in de collectie,” vertelt Kylie. “Ik weet wat het is om te zoeken naar een bril en niets te vinden dat past. We hebben dus gezorgd dat er voor elk wat wils is!”

Lees ook: