Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zien: Kendall en Kylie Jenner onthullen hun nieuwe modecollectie!

Zien: Kendall en Kylie Jenner onthullen hun nieuwe modecollectie!

Zien: Kendall en Kylie Jenner onthullen hun nieuwe modecollectie!

Wereldberoemd en piepjong, dat zijn zusjes Kendall en Kylie Jenner. De twee werden bekend door hun rol in realityshow ‘Keeping up with the Kardashians’, maar doen tegenwoordig veel meer. De twee mogen zichzelf sinds kort ook modeontwerpsters noemen, en onthullen vandaag hun nieuwste fall/winter 2016 collectie!

Relaxt en glamorous
In januari onthulden de twee bekende zusjes de eerste modecollectie van hun eigen label, ‘Kendall + Kylie’ genaamd. De kledingstukken ademenden een meer volwassen gevoel uit dan de kleding die de twee eerder ontwierpen tijdens samenwerkingen met labels. Hun eerste eigen collectie was een reflectie van hun beide persoonlijkheden, wat voor een mix van relaxte en glamorous items zorgde.

Reflectie van persoonlijkheden
De collectie voor aankomende herfst en winter, is een duidelijk vervolg op de eerste collectie. Ook hier hebben de zusjes gekozen om hun beide stijlen te mixen, wat heeft geresulteerd in zowel een nette pencil skirt en rode trenchcoat (geheel in stijl van Kendall), als strakke jurkjes en strappy heels (à la Kylie).

Shoppen
De zusjes zeggen over hun nieuwe collectie: “We’ve created an elevated collection that reflects our clean and modern aesthetic.” De kledingstukken zijn vanaf 1 augustus exclusief te verkrijgen via de website Veryexclusive.co.uk, dus het wachten is bijna voorbij! Bekijk hieronder een aantal beelden van de collectie van Kendall en Kylie Jenner.

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner2-glamour-27july16-pr-b_426x639

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner3-glamour-27july16-pr-b_426x639

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner4-glamour-27july16-pr-b_449x675

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner5-glamour-27july16-pr-b_426x639

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner6-glamour-27july16-pr-b_426x639

Kendall + Kylie collectie

Kendall-kylie-jenner7-glamour-27july16-pr-b_426x639

Lees ook:

Bron: glamourmagazine.co.uk