Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > YEAH: Deze actie van FashionWeek Amsterdam is briljant!

YEAH: Deze actie van FashionWeek Amsterdam is briljant!

YEAH: Deze actie van FashionWeek Amsterdam is briljant!

Fashion lovers opgelet! Is het jouw grote droom om ooit eens front row bij een fashionshow te zitten? Dan gaan we jou heel blij maken, want FashionWeek Amsterdam geeft je dit modeseizoen toegang tot álle shows!

Westergasterrein
Het duurt niet lang meer en dan barst hét modespektakel in Amsterdam weer los. Het vindt zoals gewoonlijk weer plaats op het Westergasterrein in Amsterdam, waar al het modegedruis zich zal verzamelen. Maar voor je nu gelijk je knapste outfit bij elkaar raapt en je direct naar Amsterdam begeeft, moeten we wel een kleine kanttekening plaatsen.

Vernieuwend initiatief
Om de Fashionweek en de bijbehorende shows toegankelijker te maken heeft Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam besloten het roer om te gooien. Niet langer zijn de beste shows alleen toegankelijk voor de grootste modenamen van de wereld, maar ook voor ons. Yeah!

Front row vanuit je luie stoel
Vanaf nu kun je namelijk álle shows – dus ook die waar je normaal kaarten voor moet weten te bemachtigen – gewoon bekijken vanuit huis. Of vanaf de bank, of je luie stoel. Letterlijk álle shows die getoond worden op tijdens FashionWeek, kun je namelijk vanaf nu live streamen via fashionweek.nl. Da’s toch het beste nieuws van de dag?

Check de hele programmering vooral alvast eventjes, zodat je geen enkele show zult missen!

 

Bron: Glamour, Instagram.

Lees ook: