Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > WINNEN: 3x een rookkwarts ketting van ‘A Beautiful Story’

WINNEN: 3x een rookkwarts ketting van ‘A Beautiful Story’

WINNEN: 3x een rookkwarts ketting van ‘A Beautiful Story’

Joehoe! We hebben goed nieuws. We mogen 3x deze prachtige zilveren rookkwarts ketting van ‘A Beautiful Story‘ weggeven. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan snel verder. 

Radiate Rookkwarts Zilver Ketting t.w.v. € 59,95

rookkwarts-ketting-winactie

Deze ketting bestaat uit een messing verzilverde rozenkrans en rookkwarts edelstenen met een middelgrote hanger met een afbeelding van een bij. Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei. Bijen zijn sterren in communicatie. Ze werken fantastisch samen. Samen denken ze groots en bereiken ze veel. Altijd in balans en in het juiste tempo. De bij laat ons weten dat je groots kunt dromen. Begin gewoon ergens en neem het stap voor stap. Want het hoeft niet in één keer.

Fly away

Cathelijne is de oprichter van A Beautiful Story. “Na mijn studie Bedrijfskunde wilde ik iets goeds doen voor de wereld. Mijn moeder belde. Ze had iemand ontmoet die net een foundation was begonnen. Ik stapte in het vliegtuig en vloog naar Nepal.”

Cathelijne

De zilverfabriek

Het was het begin van iets waar Cathelijne nooit van had kunnen dromen. “Ik werd verliefd op het land en de mensen. Er is veel armoede. De meerderheid van de mensen is niet rijk in materialistische zin. Maar de manier waarop ze samenleven en voor elkaar zorgen, dat is een ander soort rijkdom. Het soort rijkdom dat we hier in de westerse samenleving lijken te hebben verloren. Tijdens mijn verblijf in Nepal ontdekte ik een zilverfabriek. Het werd mijn go-to-place voor cadeaus voor het thuisfront. Mooie sieraden, puur vakmanschap. Ik bezocht Nepal elk jaar, en natuurlijk ging ik altijd langs de juweliers.”

Als Cathelijne in 2005 hoort dat haar geliefde zilverfabriek in Nepal failliet dreigt te gaan, stapt ze weer op het vliegtuig. Ze werkt op dat moment als marketingmanager bij Sara Lee Douwe Egberts. “Het voelt onrechtvaardig dat 12 talentvolle edelsmeden ineens zonder werk zitten. Ik dacht: als ik koffie kan verkopen, dan moeten sieraden ook wel lukken.”

zilverfabriek

Echte banen

In 2006 stopt Cathelijne met haar baan, het is het begin van A Beautiful Story. Er zijn dan 12 vakmensen in dienst in Nepal. De verkoop doet Cathelijne vanuit huiskamers. In 2007 is de eerste retailer een feit: Nukuhiva. Nu 15 jaar later en met ups en downs heeft A Beautiful Story 120 makers en zijn de items verkrijgbaar in maar liefst 20 landen.

De makers zijn verzekerd van een behoorlijk inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en zelfstandigheid. De ambitie is om over 5 jaar meer dan 1000 levensveranderende banen te creëren. Ieder jaar komt die droom iets dichterbij.

echte banen

Wil je meedoen aan deze winactie? Laat dan een comment achter op Facebook en wie weet ben jij een van de drie gelukkige winnaars van deze mooie ketting. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.