Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De wenkbrauwtrend van 2017 is super easy!

De wenkbrauwtrend van 2017 is super easy!

De wenkbrauwtrend van 2017 is super easy!

Dames, opgelet! We hebben goed nieuws voor degenen onder jullie die niet zo handig zijn in the brow department. Dé wenkbrauwtrend van 2017 is namelijk heel simpel. Vanaf kan je dus zelf trendy brows creëren zonder hulp van een beautysalon of je bestie.

Heb je net als wij zelf al eens geprobeerd de ‘perfectewenkbrauwen van celebs en beautybloggers te creëren, perfect afgelijnd en verlengd met een licht ombre-effect, strak en geen haartje dat niet op z’n plaats ligt? Klinkt dat je bekend in de oren?

Foto: Instagram.

Feathered brow

Volgens Mario Dedivanovic, dé make-up artist van Kim Kardashian, is het tijd voor iets nieuws. Daarom is hij in 2017 helemaal voor de trend de feathered brow. Hierbij moet niet elk haartje perfect op zijn plaats liggen. Integendeel, bij de nieuwe wenkbrauw zijn de haartjes zelfs wat slordig geborsteld. Zo oogt het veel natuurlijker!

Je kleurt je brow nog steeds in, maar doet dit minder strak en donker. Je gaat bij de feathered brow voor een zachte look in plaats van een harde. Ga gewoon lichtjes met je potlood in een tint lichter dan je voordien over je brow. Gebruik daarna een borsteltje om ze in vorm te krijgen en doe er een laagje wenkbrauwgel in om de haartjes op hun plek te houden. Je kamt ze het beste naar boven zodat je haartjes lijken op veertjes. Dat ziet er dan zo uit:

Foto: Pinterest.

Foto: Pinterest.

Easy, hè? Dat spaart ons alweer wat tijd en geld uit!

Lees ook:

Gezien op de Golden Globes: Dit zijn de beautytrends voor 2017

Unicorn Snot: de nieuwste trend in beauty-land

Waarom jij nú zig-zag haar wil!

Tekst: Ysaline Pokket