Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Vreemde beautytrend: ‘Succulent nails’!

Vreemde beautytrend: ‘Succulent nails’!

Vreemde beautytrend: ‘Succulent nails’!

Het is tijd om je liefde voor vetplanten naar het volgende niveau te tillen, want vanaf nu zijn ze ook hip en trendy in de beautywereld. Je plant ze dus niet enkel meer in hun potjes, maar ook op je nagels. Hmm, vreemd!

Dankzij de Australische kunstenaar Roz Borg is het nu ook mogelijk om kleine planten te laten overleven op ongewone plaatsen, zoals in de buurt van je nagelriemen. Roz verklaarde in een interview met The Huffington Post dat ze de vetplanten normaal gesproken gebruikt om prachtige terrariums en sieraden mee te maken, maar dat ze onlangs een nieuw medium heeft gevonden om haar favoriete plant bij zich te dragen. Ze vond een techniek om de vetplanten op haar nagels te bevestigen en hierdoor een levende vorm van nail art te creëren.

Om de look te bekomen, lijmt de kunstenaar de babyvetplanten vast aan acryl nagels met een speciale bloemenlijm. Daarna bevestigt ze de valse nagels op haar echte nagels en laat ze deze drogen. Het proces zou enkele uren in beslag nemen, maar het is veilig om te zeggen dat het resultaat uniek is. Achteraf haalt ze de plantjes van haar nagels en plant ze deze in potjes zodat ze verder kunnen groeien. Het ziet er inderdaad wel mooi uit!

Lees ook: