Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Verkoopsters Forever 21 onthullen welke items je beter niet kunt kopen bij de winkelketen!

Verkoopsters Forever 21 onthullen welke items je beter niet kunt kopen bij de winkelketen!

Verkoopsters Forever 21 onthullen welke items je beter niet kunt kopen bij de winkelketen!

Als jij een shopaholic bent en graag voor kleine prijsjes de leukste items inslaat, ben je vast en zeker vaak in de Forever 21 te vinden. Sinds deze fijne budget winkelketen naar Nederland is gekomen, brengen wij er ook vaak een bezoekje. Maar nu blijkt dat we voortaan sommige kledingstukken beter kunnen laten hangen!

Openhartig interview
In een openhartig interview aan She Finds, vertellen twee medewerksters van de populaire modeketen om welke kledingstukken het gaat. Winkelmedewerksters Liz en Emily werken allebei in een Forever 21 winkel in Cincinnati, Amerika. De twee dames doen uit de doeken dat je voortaan kledingstukken met versiersels het beste kunt laten hangen.

Goedkopere variant
Het gaat hierbij voornamelijk om kledingstukken met pailletten, kraaltjes en steentjes. “Die gaan echt niet langer mee dan één keer dragen…”, vertelt Emily. Volgens de vrouwen is het erg verleidelijk om een goedkopere variant van een geborduurd t-shirt, rok of blouse met pailletten te kopen, maar kun je beter gaan voor goede kwaliteit. De reden? Bij de goedkopere uitvoeringen zitten de versiersels niet goed vast, waardoor ze al gauw loslaten van de stof.

Misschien dat we in de toekomst dus een klein beetje rekening zullen houden wanneer we weer eens op een shopping spree in de Forever 21 zijn. Maar het zal ons niet stoppen om alsnog onze favoriete items uit de nieuwste collectie in te slaan. En jullie?

Bron: Grazia, She Finds

Lees ook: