Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Zó verberg je jouw bh in een jurk met een open rug

Zó verberg je jouw bh in een jurk met een open rug

Zó verberg je jouw bh in een jurk met een open rug

Het is weer zover, we kunnen onze zomerjurkjes aan! Eindelijk is het weer zonnig genoeg om ze uit de kast te halen. Alleen is het elk jaar weer hetzelfde probleem, die mooie jurk met die open rug. Hij is prachtig, maar hoe moet je dat nu doen met je bh? Wij hebben het antwoord.

Bh in een jurk met open rug

Natuurlijk zijn er de logische oplossingen, maar deze werken niet altijd. Een plak bh werkt niet voor iedereen en bh-loos is misschien heel fijn, maar sommigen willen toch liever de support van een bh. Zeker op een warme zomerdag. Gelukkig hebben we TikTok, want een gebruiker heeft nu de perfecte oplossing gevonden.

Lees ook:
Met dit sexy detail steel je komend seizoen de show in alle zomerjurken

Handige tip

Janette heeft namelijk dé hack waarmee je gewoon een ‘normale’ bh kan dragen bij een jurk met een open rug. Ze gebruikt hiervoor een low back strap. Dit zijn losse bandjes die je aan elke bh kan vastmaken. Je maakt hierdoor de bh-band langer waardoor je hem een stuk lager kan vastmaken. Janette kruist ze vanachter en maakt de bh aan de voorkant vast. En zo zie de de bandjes niet meer zitten, maar heb je tóch een bh aan.

@inmyseams#fyp #lifehacks #girlhack #learnontiktok #tiktokpartner #fashiontip #fashionhacks♬ original sound – Janette Ok

Deze straps zijn gelukkig ook in Nederland te koop. Na een snelle Google search ontdekten we dat ze op veel plekken te scoren zijn. Het handige bandje is gelukkig ook niet heel duur, zo is hij hier te koop voor maar €9,99.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images