Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > #VansChallenge: waarom iedereen z’n schoenen in de lucht gooit en jij het óók wil testen

#VansChallenge: waarom iedereen z’n schoenen in de lucht gooit en jij het óók wil testen

#VansChallenge: waarom iedereen z’n schoenen in de lucht gooit en jij het óók wil testen

Je schoenen door de kamer gooien is waarschijnlijk (én hopelijk) niet iets wat je dagelijks doet, maar voor de zogeheten #VansChallenge is het precies wél de bedoeling. Wedden dat jij het bij het zien van de filmpjes ook meteen wil proberen?

Lees ook: Dít is de nieuwste challenge voor koppels

Het wereldwijde web vult zich met video’s onder de hashtag #VansChallenge. Hierbij gaat het erom dat je je sneaker van het skatemerk in de lucht gooit. En dan, vraag je je waarschijnlijk af. Volgens een Twitteraar is het geinige dat de schoen vrijwel altijd op de zool belandt.

De Twitter-gebruiker in kwestie, @Ibehelievthehype, gooide meerdere keren haar Vans in de lucht en keer op keer kwamen ze weer op de zool terecht. Van deze ontdekking maakte ze een compilatie van haar meerdere pogingen:

Velen volgen

Het begon bij één tweet over vliegende Vans, maar inmiddels kun je er haast niet meer omheen. Dat snappen wij stiekem wel, want eerlijk is eerlijk: wij waren óók best benieuwd of het echt zo zou zijn. En aangezien er maar één manier is om daar achter te komen, deden Flairs Carolien en Justine ook een worp:

Carolien:

Justine:

En hieronder zie je een greep uit de vele posts op social media:

Maar niet iedereen slaagt in de #VansChallenge…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Eigen beeld, Twitter