Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze ultieme 90s trend maakt dit jaar een definitieve comeback

Deze ultieme 90s trend maakt dit jaar een definitieve comeback

Deze ultieme 90s trend maakt dit jaar een definitieve comeback

Als er iets is dat we geleerd hebben afgelopen jaar, is dat je die kleding uit je tienerjaren beter nooit had kunnen wegdoen. Van de slipdress, tot de choker en het badpak: alles wat jij in de jaren 90 droeg, was afgelopen jaar hartstikke hip. En er is een nieuwste aanvulling in het rijtje: de piepkleine rugzak.

We weten zeker dat jij vroeger nergens naartoe ging zonder jouw piepkleine, redelijk onhandige rugzak. Misschien had je zo’n opblaasexemplaar of eentje van een knuffelbeer? Of – ook megahip – gewoon zo’n klein stoffen exemplaar?

Die knuffelbeer staat nog niet direct hoog op ons verlanglijstje, maar van het kleine Louis Vuitton-exemplaar dat Rihanna overal mee naartoe sleept, worden wij behoorlijk hebberig.

Ook model Gigi Hadid werd al gespot met een klein, vuurrood exemplaar dat ze net als Rihanna consequent in haar hand draagt. Note to self: de mini-rugzak gaat dus niet op de rug.

RiRi combineert haar rugzakje met enorme jassen en oversized truien, misschien zodat ze haar zakken kan vullen met alle spullen die niet in het rugzakje passen? Hoe dan ook: tijd om even de zolder te scannen zodat jij deze zomer helemaal in style op menig festival kan flaneren. Zonder poncho, flesje water (lees: wodka) en extra trui, but we’ll cross that bridge when we get to it 😉

 

 

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan UK, afbeeldingen via Pinterest