Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Transparante nagellak is je redder in nood, nadat je dít hebt gelezen weet je dat zeker

Transparante nagellak is je redder in nood, nadat je dít hebt gelezen weet je dat zeker

Transparante nagellak is je redder in nood, nadat je dít hebt gelezen weet je dat zeker

De lente is aangekomen, wat betekent dat het de hoogste tijd is voor mooie en kleurrijke nagellakjes. Een transparante nagellak als finishing touch en je bent ready to go. Een handig feitje om te weten, is dat transparante nagellak multifunctioneel is. Altijd een potje bij de hand hebben is dus handig, want je kan het voor de volgende dingen gebruiken.

Loslatende knopen

Zo lang mogelijk genieten van je nagellak, dat is het trucje waar transparante nagellak om bekend staat. Echter kan je het ook gebruiken voor knopen van jassen, vesten en blouses. Doordat je wat nagellak op de naad smeert, laten de knopen minder snel los. Er ontstaat hierdoor een sterk laagje over de draden, dit zorgt er weer voor dat ze stevig blijven en dat de knopen niet meer snel los zullen gaan.

Glimmende sieraden

Mooie, glimmende sieraden is natuurlijk een must. Uiteindelijk kan het zo zijn dat er een dof laagje over je sieraden komt, wat je natuurlijk het liefst wilt voorkomen. We hebben de oplossing voor je gevonden: een beetje transparante nagellak eroverheen kan zorgen voor het glimmende effect op je sieraden dat je wilt. Ook verkleuring kan door deze nagellak voorkomen worden. Dit zijn wel genoeg redenen om altijd een potje transparante nagellak bij de hand te hebben, toch?!

Rafelende schoenveters

Oh nee, je schoenveters gaan rafelen. Een nieuw paar schoenen of nieuw paar veters kopen is een oplossing, maar een goedkopere optie is transparante nagellak. Als je een beetje transparante nagellak aan de uiteinden van je veters smeert, worden de draden weer bij elkaar gehouden.

Schroefjes vastzetten

De schroefjes die bijvoorbeeld in een bril zitten, kunnen losgaan. Daar is je redder in nood weer: transparante nagellak. Door hiervan een laagje over kleine schroeven te smeren, zorg je ervoor dat ze weer vast gaan zitten. Je verliest ze hierdoor minder snel én je kan langer van je bril genieten.

Lees ook
Deze nagellakkleur is dé trend voor aankomende lente

Ladders in je panty

Je kent het wel. Je trekt een panty aan en binnen de kortste keren zit er een ladder in. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Gebruik transparante nagellak zodra je een klein gaatje of een beginnende ladder ziet zitten. Zorg ervoor dat je een klein laagje van de lak rondom het gaatje smeert. Dit zorgt ervoor dat het gat niet meer verder kan scheuren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images