Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Geen geklieder meer: met deze TikTok-hack valt er niks meer uit je wrap

Geen geklieder meer: met deze TikTok-hack valt er niks meer uit je wrap

Geen geklieder meer: met deze TikTok-hack valt er niks meer uit je wrap

Een wrap is het ideale comfortfood. En dat kunnen we wel gebruiken in deze barre tijd. Het enige nadeel is dat het eten ervan niet écht handig is. Integendeel, het is nogal een geklieder. Maar met deze briljante TikTok-hack is dat verleden tijd.

Snijden in plaats van rollen

We eten die wrap namelijk al die tijd fout. We leggen er alles op wat ons lekker lijkt, strooien er veel kaas overheen, rollen hem op en hopen op het beste. Maar dat is niet de beste tactiek, want je kunt dit instortingsgevaar tegengaan door de wraps op een speciale manier te snijden in plaats van te rollen.

TikTok-hack

TikTok-gebruiker @ellcarter laat in een video zien dat ze dé perfecte manier heeft gevonden om een wrap op te vouwen. Zó doe je het: maak een sneetje in de wrap, zodat je hem in vier stukken verdelen kunt. Op ieder kwart leg je ander beleg, waarna je hem gemakkelijk in vieren op kunt vouwen zodat er een handzaam pakketje overblijft. Hierna leg je hem even in een grill- of tostiapparaat, en daar is je wrap die wél gemakkelijk te eten is.

@ellcarter1#fyp #foryoupage #food♬ sxy btch – audiobear

Lees ook:
Lekker en snel recept: Aziatische wraps met biefstuk en paksoi

Mierzoete variant

Mascha Feokistova kon niet achterblijven, en maakte een mierzoete chocoladevariant waar de gaatjes al van in je mond springen door er alleen maar naar te kijken. Maar tegelijkertijd ziet deze wrap met Nutella, pindakaas en nog meer chocola er ook watertandend lekker uit. Ze maakte hem in een roze wrap van bieten, voor een nóg zoeter resultaat:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: TikTok | Beeld: Getty Images