Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Een stoere roze outfit? Dat doe je zo!

Een stoere roze outfit? Dat doe je zo!

Een stoere roze outfit? Dat doe je zo!

Ben je geen girly girl, maar draag je wel graag roze? Dan is het niet altijd even gemakkelijk om die kleur te combineren. Mooi roze is niet lelijk, maar je moet wel weten hoe je het moet dragen. Ga je liever niet voor de prinsessenlook? Dan zijn hier een paar tips om je stoere uiterlijk te behouden. 

Een bomber jacket

pink bomber

Een bomber jacket is ideaal als je voor roze gaat. Hij is stoer genoeg van vorm en materiaal om de zoete kleur te handelen. Dit jasje is zo sportief van snit dat het juist leuk is om hem in een lieve kleur te nemen, zo voorkom je dat je erg mannelijk gaat uitzien.

Oversized is pretty in pink 

oversized

Door grote, zware oversized stoffen voorkom je dat het roze truttig wordt. Oversized líjkt misschien minder vrouwelijk, maar: enter the colour pink. Very pretty en gedurfd!

Subtiel?

accessoires

Houd je het liever subtiel? Kies dan voor een roze accessoire. Sneakers in een pasteltint zijn superhip en zijn gemakkelijk overal mee te combineren. Ook zijn fluffy heels helemaal in de mode. Combineer deze met een stoere spijkerbroek en een eenvoudig wit T-shirt. Toch niet helemaal overtuigd van al dat roze? Zet dan een roze zonnebril op, zo zie je de wereld wel een stukje mooier.

Wil je deze trend kopiëren? Dat doe je met deze items:

 

Lees ook: