Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Rare trend: sokken óver je hakken dragen!

Rare trend: sokken óver je hakken dragen!

Rare trend: sokken óver je hakken dragen!

Plots was daar een trend die we totaal niet hadden zien aankomen, maar die voor fashionista’s on a budget wel zeer welkom is. En voor mensen die liever niet te veel geld uitgeven aan een trend gebonden item ook. Want plots dragen alle modemeisjes lange sokken óver hun hakken. Huh?

Kendall en Kylie
De trend is veroorzaakt door de kledingstijl van niemand minder dan reality sisters Kendall en Kylie Jenner. Zij werder afgelopen zomer veelvuldig gespot in de nieuwste Yeezy-collectie van zwager Kanye West. De zusjes paradeerden tijdens de warme zomer in Los Angeles vaak in de ‘knitted yeezy boots‘ over straat. Alle fans – en modeliefhebbers – wilden een paar van die boots bemachtigen, maar er hangt een flink prijskaartje aan.

DIY
En wat doe je dan? Juist. Dan fabriceer je zelf gewoon een lookalike model! De dame achter de briljante uitvinding is Shay Cherise, beter bekend onder haar Instagramnaam @thenuvogue. Op haar Instagramaccount deelt de brunette een hele simpele DIY, waarbij ze in een paar heldere stappen laat zien hoe je zelf een paar knitted boots creëert.

Goedkoop alternatief
En het enige wat je nodig hebt voor de DIY, is een paar pumps, dikke sokken, een schaar en een plakzooltje. Dat klinkt als een handwerkje dat ook wij nog wel moeten kunnen klaarspelen. En dat zónder 895 dollar neer te tellen en de rest van de maand op droog brood te moeten leven. Yeah!

Bekijk hieronder om welke boots het allemaal te doen is.

En dit is de briljante uitvinding van Shay Cherise!

Bron: ELLE, Seventeen, Instagram

Lees ook: