Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Verf het plafond!

Verf het plafond!

Verf het plafond!

De seizoenen veranderen, en je hebt spontaan zin in een make-over. Herkenbaar? Begin met het interieur en verf het plafond. Door het plafond een kleur te geven, creëer je eenvoudig een ’nieuwe’ ruimte. Wij hebben een paar voorbeelden verzameld, ter inspiratie.

Het plafond verven

Note: scroll naar beneden voor de beelden. 

Keuken

Schilder het plafond in de keuken in een kleur met veel glans. Dit zorgt voor een chique en warme uitstraling.

Slaapkamer

Door het plafond en het bovenste gedeelte van de muren (een strook) te verven, voelt de slaapkamer knus en intiem aan. Deze manier van schilderen zie je vaak in luxe hotelkamers.

Badkamer

In deze badkamer (zie beeld hieronder) is gekozen voor de kleur roze, in glans. Dit kan natuurlijk in elke kleur, welke jij mooi vindt. Glans zorgt opnieuw voor een chic gevoel. Extra leuk is het om de badkamer rustig te houden en accessoires te plaatsen in dezelfde kleur als het plafond. Denk aan bloemen, handdoeken of het zeepje in eenzelfde tint.

Woonkamer

Op de foto van de woonkamer hieronder zie je dat een koele blauw tint op het plafond goed past bij antieke items of spullen van brons (zoals de bank, de spiegel en de lijstjes).

Voorraadkast / kamer

In Nederland is het niet heel gebruikelijk om zo’n mooie voorraadkast, zeg maar gerust -kamer, in huis te hebben. Mocht dat wel het geval zijn – lucky you – dan kun je ook hier het plafond verven. Want wat ziet dat er prachtig uit!

Veranda

Niet alleen binnen maar ook buiten kun je aan de slag gaan met het plafond. Wat dacht je van deze mooie veranda in het lichtblauw. Leg één of twee zitkussens in dezelfde kleur op de buitenstoelen, kies voor mooi warm licht en voilà… een plaatje om naar te kijken!

Lees ook: