Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > OMG: MAC komt met 50 nieuwe producten

OMG: MAC komt met 50 nieuwe producten

OMG: MAC komt met 50 nieuwe producten

Beautylovers, het water gaat jullie in de mond lopen want ons favoriete make-upmerk M.A.C. Cosmetics breidt uit met maar liefst 50 nieuwe producten. Het is geen geheim dat MAC steeds opnieuw de leukste collabs aangaat voor zijn collecties, maar deze keer pakken ze het wel heel groots aan. Wij geven je alvast een preview.

In januari 2017 komt een van de grootste MAC-collecties in de geschiedenis van het cosmeticamerk uit. De collectie bevat 50 nieuwe producten voor je ogen, lippen en gezicht. De naam van de collectie, MACMakeUpArtCosmetics, geeft al een stukje prijs over de nieuwe producten. De nieuwe aanwinsten bij MAC werden namelijk gecreëerd door drie make-upartiesten die iconen zijn binnen de beautywereld. Elke artiest creëerde een collectie die zijn of haar signature stijl reflecteert.

Allereerst: James Kaliardos, een MUA die al werkte voor sterren als Madonna, Beyoncé, Angelina Jolie en Cameron Diaz. Zijn collectie is ‘strange-cool’ en bevat een zilveren lippenstift.

1648506

Next up: de Britse make-upartieste Diane Kendal creëerde eerdel al de beautylijn van Calvin Klein. Vandaag de dag maakt ze de modellen op de runways van Balenciaga, Alexander Wang en co. op. Onze favorieten van haar collectie: een bronzerstick en een crème-oogschaduwpalet met kleuren van bright pink tot zacht koper. Ideaal aan het palet is dat het zowel voor lippen, ogen als voor wangen gebruikt kan worden. Over een must-have gesproken.

1648510

Tot slot is er Kabuki. De Britse MUA heeft al vanalles gedaan, van textielontwerp tot de make-uplooks in Sex and the City. Ook Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga en wijlen ‘King of Pop’ Michael Jackson zaten al op zijn make-upstoel. De collectie van Kabuki is kleurrijk en heeft een superhandig blush-bronzerduo. Wij markeren januari 2017 alvast in onze agenda: tegen een MAC overload zeggen wij geen nee!

1648516

Bron: Flair.be

Tekst: Shari Kamwa

Lees ook: