Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De herfst staat voor de deur: deze nieuwe haartrend wordt het helemaal dit najaar

De herfst staat voor de deur: deze nieuwe haartrend wordt het helemaal dit najaar

De herfst staat voor de deur: deze nieuwe haartrend wordt het helemaal dit najaar

Al grijs aan het worden? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Een assige gloed over het haar is de nieuwe haartrend voor het najaar. De platinatrend is voorbij en we zullen dit najaar steeds meer grijze coupes gaan zien. 

Moderne grijstint

Het gaat niet om zomaar grijs haar, maar om het askleurige laagje over het haar. Iedereen kan meedoen aan deze trend, of je nou blond, rood, zwart, bruin of grijs/grijzend bent. Zilvershampoo kan veel voor je doen om je haar asgrijs te maken. Maar voor het mooiste resultaat kun je beter even een bezoekje brengen aan de kapper. Met lowlights, highlights en een toner heb je in no time een mooie asgrijze coupe.

De tekst gaat verder onder de foto.

Diepe en interessante haarkleur

Asgrijs zorgt voor een diepe en interessante haarkleur. Het is een gloed die over je eigen haarkleur valt. Een leuke bijkomstigheid daarvan is dat daardoor geen enkele coupe hetzelfde zal zijn. Bij deze haartrend zijn veel haartinten door elkaar te zien, ieder zijn eigen look. Deze trend is ideaal voor grijs wordende vrouwen onder ons, want dat valt bij deze haarkleur niet eens meer op. De grijs trend is een modieuze en natuurlijke haarkleur.

De tekst gaat verder onder de foto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: unsplash