Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Lakken voor een prikkie: hier scoor je deze week een complete nagelstudio voor slechts 25 euro

Lakken voor een prikkie: hier scoor je deze week een complete nagelstudio voor slechts 25 euro

Lakken voor een prikkie: hier scoor je deze week een complete nagelstudio voor slechts 25 euro

Nu we weer massaal op sandalen of slippers lopen, is een kleurtje op je teennagels haast onmisbaar. En eerlijk is eerlijk, een lakje op de nagels van je vingers staat ook wel zo verzorgd en gezellig. Toch bestaan er wat struggles: 1) gewone nagellak lijkt bij jou nooit langer dan een dag te blijven zitten, 2) als je het überhaupt al gelakt krijgt zonder beschadigingen (ons ongeduld gooit áltijd roet in het eten) en 3) je nagels om de zoveel tijd laten doen kan flink oplopen in de kosten. Dat laatste hoeft in elk geval geen obstakel meer te zijn, want Lidl verkoopt deze week een complete nagelstudio.

Nagelstudio Lidl

Je nagels eruit laten zien alsof je net een manicure of pedicure hebt gehad, dat wil toch iedereen? Met de complete nagelstudio die je deze week bij Lidl kunt scoren, krijg je het voor elkaar. En dat – zoals we van de budgetvriendelijke supermarkt gewend zijn – zónder er al te diep voor in de buidel te hoeven tasten.

Vanaf zaterdag te koop

In de nieuwe folder van Lidl is te lezen dat er vanaf zaterdag 15 augustus een nagelstudio in het assortiment te vinden is. De set is maar liefst 217-delig en bevat vier UV-lampen. Het apparaat belooft natuurlijke nagels te versterken of je kunt natuurlijk kiezen voor kunstnagels. Alsof dat allemaal nog niet goed genoeg klinkt, is de nagelstudio als kers op de taart… roze. En dat alles voor een bedrag van slechts 25 euro. Dat wordt rennen komend weekend!

Lees ook
Deze kleur nagellak kun je volgens een expert beter links laten liggen als bruid

Lakken, maar

Wist je trouwens dat je met bepaalde kleuren nagellak je handen en voeten bruiner kunt laten lijken? Hierin heb je twee verschillende opties. Welke dat zijn, lees je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Lidl nagelstudio set silvercrest aanbieding

Beeld: Unsplash, Lidl