Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Leuke Moederdag-ideeën: Zo verras je jouw moeder echt!

Leuke Moederdag-ideeën: Zo verras je jouw moeder echt!

Leuke Moederdag-ideeën: Zo verras je jouw moeder echt!

Op 10 mei is het Moederdag. Het moment om onze mama’s eens flink in de watten te leggen met een origineel cadeau of een leuk dagje uit. Van haar nieuwe favoriete koffiemok tot een lief zegje per post: Moederdag vier je zo! 

Mama’s nieuwe favoriete koffiemok

Niet origineel maar nog steeds erg leuk: Schrijf een tekst op een koffiemok. Een leuk en betaalbaar cadeautje om je moeder mee te verrassen. Het is heel simpel. Koop een eenvoudige mok, een watervaste stift en leef je uit! Flair heeft alvast een aantal leuke oneliners voor je opgeschreven.

  • Thanks mom, I turned out awesome
  • All you need is mom
  • This is one awesome mom (met een pijltje omhoog)
  • Home is where mom is
  • MOM turned upside down spells WOW

High wine

Geen high tea maar een high wine voor twee! Houden jullie niet van zoete hapjes, maar wel van een lekkere wijn? Dan is dit een leuk uitje om samen te doen voor Moederdag. Een sommelier legt de wijnen uit en laat je deze proeven en de keuken serveert er kleine gerechten bij. Mmm… genieten!

Macarons maken

Wél dol op zoet? Ga samen de keuken in om macarons te maken. Je weet wel: Een macaron bestaat uit twee prachtig gekleurde meringuekoekjes op elkaar met ertussen een heerlijke vulling zoals framboos, chocolade, pistache, vanille… Heerlijk! In de bakkerij van Petit Gâteau in Amsterdam kunnen zowel kinderen als volwassenen meedoen aan een workshop macarons maken.

Koffie schenken als een pro

Ben je altijd al nieuwsgierig hoe het is om barista te zijn? Of wil je leren hoe je thuis ook lekkere koffie zet? Wordt samen met je moeder barista voor een dag en ervaar wat er bij het zetten van een goede kop koffie komt kijken. Zo leer je Arabica en Robusta van elkaar onderscheiden, maar ook het verschil tussen koffie uit Ethiopië en Midden-Amerika. Daarna mag je zelf achter de espressomachine en leer je waar je op moet letten tijdens het maken van een goede espresso en hoe je perfect melkschuim krijgt.

Een lief zegje per post

Etsy is the place to be voor originele zelfgemaakte cadeaus. Van over de hele wereld kun je presentjes shoppen voor jezelf of voor een ander. Wat dacht je van deze leuke Moederdag kaarten in de shopping hieronder? Geestig!