Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Karl Lagerfeld lanceert personaliseerbare sneakerlijn

Karl Lagerfeld lanceert personaliseerbare sneakerlijn

Karl Lagerfeld lanceert personaliseerbare sneakerlijn

Alsof Karl Lagerfeld nog niet genoeg omhanden heeft, brengt de grote modekeizer nu ook personaliseerbare sneakers op de markt.

Het is de allereerste keer dat het prêt-à-porter- en accessoiremerk Karl Lagerfeld ons de kans geeft om zelf een uniek paar sneakers te ontwerpen. Pluspunt? Bij het customizen kan je zelf kiezen uit een breed assortiment stofjes en kleuren. Om jouw unieke model te maken, ga je gewoon naar het tabblad ‘Karl Kustomize’ op de website van het merk en kies je zelf hoe je volgende favoriete sneaker eruit zal zien.

Geborduurde initialen

Je begint superclean, met een effen witte sneaker en loopt daarna door tien stappen in het ontwerpproces: zilverkleurige zolen? Witte of zwarte veters? Metalen oogjes of toch liever gekleurde exemplaren? Wat wordt de kleur van het logo? Wil je wat glitter? Leer of suède? Alles is mogelijk! Om er zeker van te zijn dat je sneaker 100% uniek is, borduren ze ook nog je initialen in goud of zilver op de lip van de schoen. Geen inspiratie? Dan kan je in de rubriek ‘Karl’s Edits’ door enkele reeds ontworpen paren scrollen.

Er is wel één minpuntje… Wie een gepersonaliseerde sneaker van Karl Lagerfeld wil, mag flink in de buidel tasten. Voor een paar gecustomizede pareltjes betaal je tussen €350 en €3500. Wij beginnen alvast te sparen.

 

 

Lees ook:

Bron: Flair.be