Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dit is de grootste modetrend van 2016 volgens Google

Dit is de grootste modetrend van 2016 volgens Google

Dit is de grootste modetrend van 2016 volgens Google

Net zoals vorig jaar heeft zoekmachine Google weer een overzicht gemaakt van de grootste modetrends van dit jaar, in de vorm van een heus fashion report. Nu moet je hiervan geen trendwatcher taferelen of modepraat verwachten, maar meer een overzicht van de items waarin men het meest geïnteresseerd in is momenteel.

Populaire kledingstukken
We hebben het natuurlijk wel over Google, people. Niet over Vogue. Maar een onderzoek vanuit een zoekmachine als Google zegt natuurlijk wel degelijk wat over trends, aangezien het ons een mooi overzicht kan geven van wat hot en not is (geweest) dit jaar. Het schijnt een licht doch aanwezig licht op de meest populaire kledingstukken van 2016. Zie hier: Google’s overzicht van wat je moet kopen dit jaar, wat je mag houden én wat je beter even in de kast kunt verstoppen. Ready?

Kopen: een bomberjacket!
Dit jasje is ontzettend draagbaar en gemakkelijk te combineren. Als we Google moeten geloven, zijn alle modemeisjes in een bomberjacket uit te tekenen dit najaar. Dit is nog eens een trend naar onze harten, want een jasje als deze is nog handig voor de naderende herfst (wind, regen, kou, bibbers) ook!

Houden: Off shoulder tops
Geen flinke shopsessies vereist voor deze trend, want – als je een klein beetje trendgevoelig bent in ieder geval – heb je deze zomermaanden waarschijnlijk wel een off shoulder top aangeschaft. En die mag je volgens Google gewoon blijven dragen – tot het weer het niet meer toelaat.

Opbergen: Doorschijnende stofjes
Volgens Google zijn see trough kledingstukken op hun retour. En daar zijn we stiekem best een beetje blij mee, want erg comfortabel was deze trend niet te noemen. We mijmeren nu alvast over het dragen van laagjes en warme wollen breisels, en ruimen de doorschijnende stofjes zonder hartpijn op!

Bron: Pure Wow

Lees ook: