Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Interview: Webshop Wonenvoorjou.nl

Interview: Webshop Wonenvoorjou.nl

Interview: Webshop Wonenvoorjou.nl

In het weekend van vrijdag 20 november vindt in Amsterdam alweer de zevende editie van het webshop-event Flavourites Live plaats! Drie dagen lang kun je hier terecht om in de pop-up shops van de leukste webshops te snuffelen. Ook Flair heeft haar eigen stand, komt dat zien! In aanloop naar het event plaatst Flair in samenwerking met Flavourites elke week een interview met één van de vele webshops die je op het event kunt vinden. Vandaag: Wonenvoorjou.nl

Twee zussen en hun moeder die samen een webshop beginnen, hoe is dat? Hanneke, Sandra en Marlies startten ruim een jaar geleden de webshop Wonen voor jou en vertellen er alles over. “We verdienen nog niets, maar hebben de leukste baan ter wereld.”

“De leukste baan ter wereld”

“Kleertjes.com, Bol.com: het zijn zomaar een paar webshops die op een zolderkamer begonnen en uitgegroeid zijn tot big business. Ik moet eraan denken als ik de trap oploop van het Hoevelakense huis van Hanneke. Nee – twee trappen, want we gaan naar de zolder. Hier zit het kloppend hart van Wonenvoorjou.nl, de mooie, frisse woonwebshop die Hanneke samen met haar dochters Sandra en Marlies runt. Zo zitten vele webshopeigenaren er dus bij, denk ik als ik een kop thee toegeschoven krijg. Groot is het niet, hier op zolder. Maar de dames hebben ruimte genoeg: in de tuin staat immers nog een grote schuur waarvan ze een deel hebben geconfisqueerd ten behoeve van hun webshop. Daar knappen ze de op de kop getikte meubels en accessoires op, die ze vervolgens doorverkopen. Maar vertel; hoe zijn de dames tot deze unieke samenwerking gekomen?”
“Creatief zijn ze alledrie altijd geweest, vertelt moeder Hanneke. En tja, welk kind vond het vroeger níet leuk om ‘winkeltje te spelen’? Hanneke in elk geval wel. Sandra – voorheen in het dagelijks leven werkzaam als hoofdredacteur – droomde al langere tijd van een webshop met een blog. Sandra: “Maar wanneer moest ik dat doen, met twee jonge kinderen en een baan?” En zus Marlies, etaleuse en moeder van een kleintje – had ook zin in een creatieve uitdaging. Hanneke: “Toen mijn man met pensioen ging, heb ik mijn baan als peuterleidster opgezegd. Genieten wilden we. Maar ik wilde wél creatief bezig blijven.”

Lees hier het complete interview.

Meer lezen?

Bekijk alle ’kijkjes achter de schermen’-interviews op Flavourites.nl en lees hier ons interview met eigenaresse van Flavourites, Natascha. Flavourites Live bezoeken? Bestel hier jouw kaartje!