Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dít zijn de allermooiste haarstijlen voor als je mooie lange lokken hebt

Dít zijn de allermooiste haarstijlen voor als je mooie lange lokken hebt

Dít zijn de allermooiste haarstijlen voor als je mooie lange lokken hebt

De meeste zullen jaloers zijn op jouw mooie lange haren, maar wij begrijpen dat het af en toe best lastig kan zijn om weer eens iets nieuws te bedenken. Wat doe je vandaag weer met je haar? Daarom hebben wij de allermooiste haarstijlen voor lange lokken op een rijtje gezet.

1. Lange strakke vlecht

partyvlecht

Een van de meest voorkomende haarstijlen voor lang haar is de vlecht. Maar ook hier heb je veel variaties op, zoals de lage strakke vlecht.  Deze is gemakkelijk te maken. Bindt jouw lange lokken in een lage, strakke paardenstaart en vlecht de overige haren helemaal tot aan het einde. En voila!

2. Hoge paardenstaart

high-pony

Wil je nog een simpelere maar toch elegante look creëren? Kies dan voor de hoge paardenstaart. Los of strak, er zijn oneindig veel variaties. Wil je de simpele paardenstaart toch iets extra’s geven? Probeer dan de uiteindes van je haar te krullen. Net zoals bij Hailey Bieber.

3. Middenscheiding

middenscheiding

Soms heb je gewoon helemaal geen zin om iets aan je haar te doen. Het is ook best een heel gedoe soms met die lange lokken. Voor dit kapsel is het wel belangrijk dat je de steiltang even goed door je lange haar haalt. Het zal even duren, maar het resultaat mag er zijn. Maak deze look af door je haar in een middenscheiding te doen en tadaa!

4. Kroon vlecht

vlecht als haarband

Dit is even een iets ingewikkeldere haarstijl, maar zeker een leuke om een keertje te proberen. Maak een grote vlecht in je haar en knoop hem vervolgens op je hoofd. Zodat het net lijkt alsof je een kroontje op je hooft hebt, hoe leuk!

5. The Pin

haarstijlen

Wil je jouw mooie haar een extra touch geven zonder dat je hier teveel moeite voor moet doen? Pak er dan eens twee mooie haarclips bij en steek deze in je haar. Heel simpel, maar toch heel leuk!

Lees ook
5 haarstijlen die je gemakkelijk in de auto kan creëren

6. Messy vlecht

haarstijlen

Heb je je haar niet op een lengte maar wil je toch een mooi kapsel creëren? Probeer dan eens een ‘messy vlecht’, ideaal voor lang haar met laagjes. En het lijkt natuurlijk alsof je totaal geen moeite hebt gedaan voor je kapsel. Maar schijn bedriegt, want we weten hoe moeilijk die ‘messy bun’ kan zijn, hè.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: GettyImages