Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Vergeet je huidige kapsel: dit is dé nieuwe (prachtige!) haartrend van 2021

Vergeet je huidige kapsel: dit is dé nieuwe (prachtige!) haartrend van 2021

Vergeet je huidige kapsel: dit is dé nieuwe (prachtige!) haartrend van 2021

‘I am titanium…’, zong zangeres Sia jaren geleden al. Of het een voorspelling was, durven we niet te zeggen. Wat we wél weten, is welke haarkleur je móet hebben in 2021. Juist, titanium it is. Wat je je hierbij moet voorstellen? De trend draait om de kleur grijs met blauwe en/of paarse ondertonen. Zo blijkt maar weer dat grijs helemaal niet oubollig hoeft te zijn. Sterker nog, wacht maar tot je er plaatjes van ziet.

Kapsels van de sterren

We hebben in de afgelopen jaren heel wat trends en looks voorbij zien komen. Van de opvallende kapsels van Kylie Jenner tot de groene en zwarte lokken van Billie Eilish: het lijkt wel of het eeuwige proces van nieuwe haarkleuren maar niet te stoppen is. Dat heeft voor de nodige verwarring bij onszelf gezorgd, want iets waarvan we dachten het níet te willen hebben, willen we nu júist. #sorrynotsorry

Skunk hair

We hadden het net al even over de haren van Billie Eilish, en we moeten zeggen: we zijn nog steeds een beetje verliefd op deze look. Niet per se op de groene kleur, maar de blonde en bruine combinatie is er zeker één waarvan we stiekem dromen. De nieuwe trend, de titanium kleur, is een soort van vervolg op deze look. De plukken geverfd haar zijn alleen íets meer verdeeld over je hele hoofd en dus niet alleen te vinden aan de voorkant.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Lees ook
Alleen het topje van je nagels lakken: dit is dé nageltrend van dit moment

Haartrend 2021

De trend met grijs haar was er al even, maar altijd meer in de richting van blond en zilver. De echte trend nú is juist de andere, donkere kant op. Maak kennis met titanium grijs, met paarse en blauwe ondertonen. Sommigen noemen het ook wel de ice queen look. Nou, die look willen wij ook wel. Hieronder wat inspiratie voor wanneer we ein-de-lijk weer naar de kapper kunnen. Enne, in de tussentijd proberen we onszelf gewoon alvast met deze haarkleur in de spiegel te zien. Zó. Mooi.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: hln.be | beeld: iStock, Pinterest