Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Waarom je niet altijd je blush op je wangen moet aanbrengen

Waarom je niet altijd je blush op je wangen moet aanbrengen

Waarom je niet altijd je blush op je wangen moet aanbrengen

Is jou altijd aangeleerd dat blush op de appeltjes van je wangen moet? Deze manier wordt al generaties lang gebruikt, maar wist je dat dit niet werkt voor iedere gezichtsvorm? Breng je blush eens op déze manier aan, wedden dat het dan wel werkt?

Thank god voor TikTok

Iedereen met ronde wangen verzamelen. Als je al jaren in gevecht bent met je blush omdat je vindt dat het drie keer niks doet voor jouw gezichtsvorm, dan kun je wel eens gelijk hebben. Door deze aan te brengen op de appeltjes van je wangen krijg je namelijk een nóg ronder gezicht. Natuurlijk is hier niks mis mee, maar hoe kun je blush aanbrengen op een manier die beter bij je gezichtsvorm past?  Gelukkig hebben we TikTok, waar we wederom het antwoord vinden op deze prangende beauty vraag.

Lees ook:
Make up your mind: wel of niet aan de slag met make-up bij hittegolf?

Aanbrengen

Maar hoe moet het dan wel? Het is gelukkig heel simpel en je hoeft er echt geen NikkieTutorials voor te zijn. Je brengt de blush namelijk gewoon iets hoger aan, op de plek waar je normaal een highlighter zal aanbrengen. Wel vervangt deze dus de highlighter, maar in de warme zomer maanden hebben we die toch niet echt nodig. Zorg ook dat je de blush doortrekt naar je slapen, dit zorgt voor een soort facelift-effect.

In de video hieronder kun je nog eens duidelijk zien wat het verschil precies is en hoe je de blush zo perfect mogelijk aanbrengt. 

@boxycharmTry this blush placement! #makeuphacks #makeuptricks #makeuptips #howto #boxycharm♬ original sound – meme rivera ミ☆

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Fem-Fem, TikTok | Beeld: Getty Images