Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Flairs Faves: slimme gadgets die je helpen een tikkeltje gezonder te leven

Flairs Faves: slimme gadgets die je helpen een tikkeltje gezonder te leven

Flairs Faves: slimme gadgets die je helpen een tikkeltje gezonder te leven

Hoe vaak roepen of klikken we wel niet ‘vind ik leuk’? Met zoveel nieuwe gadgets, de hipste hotspots, nieuwste restaurants en beter dan goede goodies ben je bijna bang dat iets zou missen. Dat hoeft gelukkig niet. In Flair’s Faves nemen we je in een snelle ronde mee in ons lijstje met favorieten. Zodat jij het niet hoeft uit te zoeken. Lean back, relax en save voor later!

Tienduizend stappen per dag, een handje vitamines en ook het liefst niet vergeten je de hele dag met SPF in te smeren. Plus nog een paar liter water naar binnen gieten voor de hydratatie. Voor jezelf zorgen neemt meer tijd in beslag dan je soms denkt of wilt. Gelukkig is daar de techniek anno 2022 die daar een handig handje bij helpt.

Huawei Watch Fit 2

Waar ben je anno 2022 nog zonder smartwatch om je pols? Daar kun je namelijk zoveel meer mee dan alleen klok kijken. Lang leve de fit functies die je helpen net effe wat gezonder te leven. De HUAWEI WATCH FIT 2 is niet zomaar een ‘slim horloge’. Deze smartwatch heeft allerlei intelligente functies die speciaal zijn ontworpen om gebruikers te helpen altijd en overal te trainen. Maar ook gedurende de dag helpt de HUAWEI WATCH FIT 2 je met kleine reminders door weer even te staan, water te drinken en wat stappen te zetten. Het fijne aan deze smartwatch is dat hij dus niet alleen heel handig is, maar er ook nog mooi uitziet. Het oog wil ook wat natuurlijk.

Vanaf 15 juni verkrijgbaar vanaf € 149,-

 

Slimme waterfles

Kun je ‘slim’ drinken, horen we je denken. Ja dat kan! Met een zogenaamde slimme waterfles die je helpt bij te houden wanneer je weer moet drinken. Laten we eerlijk zijn, op een dag vergeet je geheid weer eens een paar slokken te nemen. Voor je het weet loop je uitgedroogd rond, met als gevolg een barstende koppijn als je ’s avonds op de bank ligt. Moeten we niet willen.

De Equa waterfles bijvoorbeeld koppel je heel handig aan een app die je helpt je waterinname te tracken. Plus, ze komen in een paar kekke kleurtjes, dus voor ieder wat wils.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EQUA water bottles (@myequa)

Wake up light

Een goede dag begint bij het opstaan. Heb je problemen met wakker worden, dan kan een wake up light hulp bieden. Het licht doet veel goeds voor de balans van je melatonine, een stofje in je lijf dat dat het slapen reguleert. Als je een goede nachtrust hebt gehad, wordt je lekker wakker en sta je niet met 10-0 achter. Een goede toevoeging voor op je nachtkastje dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Pestrova (@pestrova)

Bron: Huawei, Philips Wake Up Light, Equa | Bron beeld: Instagram, Huawei