Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De handigste apps om je bruiloft te plannen

De handigste apps om je bruiloft te plannen

De handigste apps om je bruiloft te plannen

Je bruiloft plannen kan heel chaotisch zijn, er komt zó veel bij kijken. Dan kun je dus wel wat hulp gebruiken zodat je niets vergeet en altijd alle info bij de hand hebt. Weddingplanner? Nee hoor, gewoon dit handige lijstje van apps die je kunnen helpen. 

Lees ook:Bruiloftstradities verklaard: waarom we bloemen, wit en sluiers dragen

  1. Carrot&Cake

Een soort Pinterest voor bruiloften. Je vindt er uren en uren aan inspiratiemateriaal. Het handige is dat je ook meteen kunt zien waar een bepaald boeket of gerecht vandaan komt. De slimme bruid die deze app gebruikt, weet wat ze wil en waar ze het kan vinden.

2. WeddingHappy 

Deze app is het best te vergelijken met een soort personal assistent. Hij houdt al je taken bij en geeft je reminders wanneer je iets nog niet hebt gedaan. Ook heeft de app een aantal suggesties voor dingen waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht, hoe handig is dat?

3. Mint

Een bruiloft kan een rib uit je lijf zijn. Het zijn vaak de kleine dingetjes die ervoor zorgen dat de kosten hoog oplopen. Met Mint kun je je financiën goed bijhouden en heb je steeds een overzicht van de gemaakte en te maken kosten van je bruiloft.

4. AllSeated

Moeite om iedere gast een plaatsje te geven? Met deze app maak je een virtuele plattegrond van jouw locatie. Met die kaart kun je eindeloos puzzelen om tot de juiste tafelindeling te komen.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: Brides.com