Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Roze, blauwe of groene nagels? Deze manicure past perfect bij jouw sterrenbeeld

Roze, blauwe of groene nagels? Deze manicure past perfect bij jouw sterrenbeeld

Roze, blauwe of groene nagels? Deze manicure past perfect bij jouw sterrenbeeld

Wie word er niet gelukkig van een manicure? Jezelf even lekker laten verwennen bij de nagelstyliste, heerlijk toch! Wist je dat je nagellak-design een weerspiegeling is van je persoonlijkheid? Daarom hebben wij een lijstje gemaakt over welke manicure het beste past bij jouw sterrenbeeld.

Vissen

Vissen zijn gevoelige en bescheiden mensen. Ze volgens hun intuïtie en zijn een beetje spiritueel, maar ook artistiek. Hun energie is fris en licht. Zachte kleuren op de nagels passen perfect bij Vissen. Kies bijvoorbeeld voor lichtblauw, al zal roze zal jou ook enig staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie (@overglowedit)

Waterman

Een Waterman is slim, lief en zacht. Af en toe kunnen ze wat afstandelijk lijken, maar de Waterman staat zeker ook wel open voor vriendschappen. Een Waterman heeft een groot hart. Al deze kenmerken herken je terug in het design hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Klaudia ☁️ (@klaudiacloud)

Steenbok

Koppig, loyaal en humoristisch zijn de meest herkenbare eigenschappen van de Steenbok. Ze kunnen geen keuzen maken zonder eerst alle voors en tegens langs te zijn gegaan. Elk detail is belangrijk. Deze manicure is dan ook perfect voor een Steenbok, omdat het past bij iedere outfit.

Boogschutter

Boogschutters zijn avontuurlijke mensen en hebben een sterke eigen wil. Dat hoeft je niet af te schrikken, want Boogschutters zijn wel gemakkelijk in de omgang. Ook zijn Boogschutters levendige en kleurrijke mensen. Deze karaktereigenschappen kan je perfect combineren met glitternagels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Diogo (@paintedbyjools_)

Schorpioen

Als je denkt aan de Schorpioen, dan denk je aan mysterieus en sterk. Vanaf de buitenkant lijken ze soms wat emotieloos, maar van binnen zijn ze super lief en loyaal. De nagels van de Schorpioen horen natuurlijk donker en mysterieus te zijn. Zoals deze nagels hieronder.

Weegschaal

Weegschalen zijn romantisch, charmant en weten hoe ze moeten flirten. Ze houden van balans en dat kun je dan ook terug zien bij de manicure. Ben je een Weegschaal? Kies dan voor 2 verschillende designs. Dit is de perfecte combinatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paintbox (@paintboxnails)

Maagd

Als er iemand georganiseerd, krachtig en zelfverzekerd is, dan is het de Maagd wel. Daarom horen de nagels van de Maagd ook netjes en verzorgd uit te zien. Maar ze mogen ook wel een tikkeltje elegantie uitstralen, want dat komt zelfverzekerd over.

Leeuw

Naast de Maagd, is de Leeuw ook zelfverzekerd en krachtig. Ze zijn hoopvol en zitten vol vuur. Leeuwen zijn zeker niet saai en daarom horen de nagels van de Leeuw ook absoluut niet saai te zijn. Kies als Leeuw daarom voor een mooie sprankelende nagelmanicure.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paintbox (@paintboxnails)

Lees ook
Leuk en handig feitje: Nagels zeggen veel over je gezondheid

Kreeft

Kreeften zijn de meest loyale mensen die je ooit zult ontmoeten. Kreeften zijn ook emotioneel en sympathiek. Ze zien er altijd lief uit en roze of rood passen daarom perfect bij de nagels van een Kreeft. Dit laat de Kreeft namelijk stralen.

Tweelingen

De persoonlijkheid van Tweelingen is speels en expressief. Het lijkt soms alsof ze twee persoonlijkheden hebben. Het design hieronder omschrijft de Tweeling precies zoals die is. Vrolijk en net zo leuk als hun persoonlijkheid.

Stier

Stieren zijn praktisch, nuchter en liefdevol, maar ze zijn ook klassiek. Het moet voor hun goed voelen, anders zit het niet mee. Gouden glitters zijn vrij neutraal en matchen ook met alles. Hierdoor voelen ze zich lekker in hun vel en de glitters maken het toch een beetje speciaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Violette (@violette_fr)

Ram

De Ram heeft avontuurlijke, impulsieve en energieke eigenschappen. Ze houden ook niet van regels en dat is te merken bij hun nagelkeuze. Waarom zou je als Ram één kleur kiezen? Je hebt toch tien vingers, dus pak lekker uit met veel kleuren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie (@overglowedit)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages