Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Nieuwste rage: Crocs voor je hond!

Nieuwste rage: Crocs voor je hond!

Nieuwste rage: Crocs voor je hond!

Fan van Crocs én heb je een (oppas-,leen-buur-)hond? Dan moet je deze nieuwe trend aanschaffen: Crocs voor je hond. Zelfs als je anti-Crocs bent, kun je niet anders dan toegeven dat dit schoeisel ongelooflijk schattig staat aan de pootjes van je trouwe viervoeter. Crocs for dogs. 

Crocs

Het is met Crocs heel simpel: je houdt ervan of niet. Er is geen middenweg. Welke van de twee het ook is: we kunnen het erover eens zijn dat het niet het meest charmante schoeisel is. De kunststof klompachtige schoen met gaatjes erin. Maar hé: ze zijn bezig met een opmars, want verschillende celebs, waaronder Justin Bieber, worden gespot met de schoenen aan de voeten. En als je het voor jezelf niets vindt, dan kun je altijd je hond er nog een plezier mee doen.

Lees ook: 
Geen grap: dit modehuis komt met stiletto Crocs

Crocs voor je hond

En dan niet een plezier omdat ze het als een nieuw soort speeltje mogen gebruiken, maar omdat er nu ook Crocs voor aan de pootjes van je hond bestaan. De schoenen voor de hond zijn gemaakt in (hoe kan het ook anders) Amerika. Daar gaat de voorraad (hoe kan het ook anders deel twee) als warme broodjes over de toonbank. Om je hond er als een echte fashiondog bij te laten lopen, betaal je zo’n twaalf euro per twee Crocs. Wil je voor alle pootjes? Dan kun je ook een pakketje van vier kopen voor achttien euro te verkrijgen. De Crocs for dogs zijn momenteel alleen verkrijgbaar via Amazone.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Giphy