Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Cosmeticamerk Maybelline kiest eerste mannelijke promotor!

Cosmeticamerk Maybelline kiest eerste mannelijke promotor!

Cosmeticamerk Maybelline kiest eerste mannelijke promotor!

Maybe he’s born with it, maybe it’s Maybelline! Cosmeticamerk Maybelline stelt dit jaar voor het eerst een man aan om hun make-up te promoten. In plaats van de zoveelste Hollywoodster in te huren, is de eer deze keer aan YouTube-ster Manny Gutierrez, beter bekend als Manny Mua.

Het aantrekken van Manny Mua wil overigens niet zeggen dat Maybelline met een speciale make-up lijn voor mannen komt. Het merk profileert hun make-up in 2017 slechts nadrukkelijker als uniseks. Hiermee haken ze slim in op opkomende trends in de beautywereld.

That look you give Santa when he says you’ve been naughty 😈 Merry Christmas you filthy animals! 🙌🏻🎄

A photo posted by 🌙Manny Gutierrez (@mannymua733) on

Genderneutraal

Make-up is anno 2017 niet langer alleen voorbehouden aan vrouwen. Steeds meer cosmetica- en beautymerken kiezen voor genderneutrale producten. Ook in het modebeeld zien we steeds vaker een uniseks-look, maar ook vrouwen in mannenkleding en andersom. Bovendien worden steeds meer transgender modellen in toonaangevende modecampagnes ingezet en werd er een vurig pleidooi gehouden voor genderneutrale toiletten.

Bovendien worden YouTube-sterren en vloggers almaar populairder. Koos Maybelline eerder nog voor Gigi Hadid om hun producten aan te prijzen, deze keer is het dus de beurt aan Manny Mua.

De vlogger, met ruim 5 miljoen volgers op YouTube, Twitter en Instagram samen, plaatst regelmatig video’s waarin hij make-up tips geeft aan mannen en vrouwen. In zijn Instagrambio schrijft hij: “I think boys deserve just as much cosmetic recognition💄”

 

Lees ook:

Bron: De Telegraaf